Baskan Dinçer Açiklamasi 'Hepimizin Ortak Amaci Sehrimiz'

Aksaray’da sivil toplum kurulusu temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Baskani Evren Dinçer, “AK Parti olarak hepimizin amaci sehrimiz” dedi.

Baskan Dinçer Açiklamasi 'Hepimizin Ortak Amaci Sehrimiz'
Sivil toplum kurulusu temsilcileriyle toplantida bir araya gelen Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, 5 yil boyunca sehirde yaptigi projeler ve çalismalarla ilgili bilgiler verdi. Amaçlarinin sehre hizmet oldugunun altini çizen Baskan Dinçer, “Belediye baskani seçildigim günden bugüne Aksaray’imizda çok güzel projeler baslatarak pek çok kalici eser biraktik. Bu süre zarfinda sehrimizin dinamiklerinden olan sivil toplum kuruluslariyla sürekli istisare ederek hep uyumlu çalistik. Hepimizin ortak amaci sehrimiz. Halkimiza hizmet ederken seffafligi ve hesap verilebilirligi hep ön planda tuttuk. Insani merkeze alan, hizmetleri kamu ihtiyaç ve beklentilerine göre sekillendiren bir yönetim anlayisi sergiledik. Basarili olmamizda sizin emeginiz ve katkilariniz yadsinamaz. Görev süremiz boyunca desteklerini esirgemen siz sivil toplum kurulus temsilcilerine tesekkür ediyorum. 5 yillik tecrübemizle yeni dönemde haziriz ve kararliyiz diyoruz. Rabbim nasip ederse tekrar göreve geldigimizde ayni heyecan ve askla çalismaya, projeler üretmeye devam edecegiz” dedi.

Toplantiya AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydogdu ve Hüseyin Altinsoy, AK Parti Il Baskani Hamza Aktürk ve STK Platformu temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA