Antalya'da Sicaklik 20'Ye Ulasti, Çok Sayida Kisi Akdeniz'in Mavi Sularinda Kulaç Atti

Antalya’da hava sicakliginin 20 dereceye ulasmasiyla Konyaalti Sahili’nde yogunluk olustu. Çok sayida kisinin ise yüzdügü görüldü.

Antalya'da Sicaklik 20'Ye Ulasti, Çok Sayida Kisi Akdeniz'in Mavi Sularinda Kulaç Atti
Türkiye’nin dogu illeri soguk ve karli hava ile mücadele ederken turizm kenti Antalya’da sicaklik 20 dereceleri buldu. Hafta sonuyla birlikte yerli yabanci birçok kisi sahil ve parklarda yogunluk olusturdu. Dünyaca ünlü Konyaalti Sahili de ziyaretçi akinina ugradi. Deniz suyu sicakliginin 19 dereceye ulasmasiyla birlikte bir çok kisinin Akdeniz’in mavi sularinda kulaç atti. Gençler ise falezlerin alt noktasinda bulunan kayalik alandan atlayislar gerçeklestirdi. Kürek sörfü yapan sporseverler ise falezler boyunca Akdeniz’in mavi sularinda kürek çekti. Sahildeki yogunluk ve sporcularin kürek etkinligi dron ile de görüntülendi.

Natali Arslanoglu, “8 yildir Antalya’da yasiyorum. Kis ayinda bile burada yaz mevsimini yasama firsatimiz var. Antalya’da karma bir kültür var, ikliminden dolayi insanlari sicak. Türkiye’nin her yerin de kar var. Antalya’da yasayanlar için buda büyük bir sans. Ayrica lisansli sporcuyum” dedi.

77 yasindaki Cuma Kaygusuz, “Yaz kis denize gelirim. Bu hava benim için çok güzel. Deniz disaridan daha sicak. Antalya’nin iklimi cennet gibi, 50 yildir burada yasiyorum. Yaz kis yüzmek saglik açisindan da bizlere iyi geliyor” diye konustu.

Kaynak: İHA