AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Kaya, Bilecik'te CHP'ye Yüklendi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakani Fatma Betül Sayan Kaya, Bilecik’te CHP’ye yüklenerek, "CHP’nin muhalefet olarak ortaya koydugu kavga ve gürültü ortadayken bu zihniyetin iktidar olabilmesi ve millete hizmet edebilmesi mümkün müdür? Artik ülkeyi yeniden bu eski köhne zihniyetlere döndürmenin kimseye, özellikle de sehirlerimize bir faydasi yok" dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Kaya, Bilecik'te CHP'ye Yüklendi
Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ’AK Parti Aday Tanitim Toplantisi’na, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim, MHP Bilecik Il Sekreteri Bahadir Emirler, AK Parti’nin belediye baskan adaylari ve çok sayida partili katildi.



"Insallah 11’de 11 yapacagiz"

Açilis konusmasi yapan AK Parti Bilecik Il Baskani Serkan Yildirim, "Bundan tam 3 yil önce kongremizde Cumhurbaskanimiza bir söz vermistik. 2023 yili hedeflerimizi açiklamistik. 2024 yilinda da insallah 11’de 11 yapacagiz demistik. 2023 yilinda bu teskilatimizda rekora imza attik. Insallah 11’de 11 yaparak yine rekora imza atacagimiza inaniyorum" dedi.



"11 beledeyimize AK Parti hizmetleriyle kavusmak için sabirsizlikla bekliyoruz"

AK Parti Bilecik Belediye Baskan Adayi Mustafa Yaman ise, "Cumhur ittifakimiz ile birlikte omuz omuza sahalardayiz. Bilecik’in biz sahalardayken bizi ne kadar, AK Parti icraatlarini ne kadar özledigini gördük. Bizlerde el ele vererek gece gündüz demeden 18 Subat’tan itibaren kapi, kapi gezerek vatandaslara yapacagimiz icraatlari anlatmaya devam ediyoruz. Biz inaniyoruz Cumhurbaskanimiza onun sözünü milletvekili ve il baskanimiz ile birlikte verdik. 11 beledeyimize AK Parti hizmetleriyle kavusmak için sabirsizlikla bekliyoruz. Insallah mahcup etmeyecegiz sizi gençler. Cumhur ittifakimiz ile birlikte insallah sizlere hizmeti sunacagiz. Tüm dava arkadaslarimiza da tesekkür ediyoruz.

"Kazanan Bilecik, ilçeleri ve beldeleri olacak"

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise "Bugün burada bir sevince bir heyecana ortak oluyoruz. Sayin genel baskan yardimcim bu kadar güzel ortamda yalniz birakmadiginiz için tesekkür ediyorum. Allah’in izni ile 31 Mart günü insallah Bilecik’te 11 belediyenin 11’inide ak partili belediye baskanlari idare etsin diye bir yola çikiyoruz. Bu kutlu yolunuz hayirli ugurlu olsun. Bu yolda insallah dünyada bütün mazlum milletin ümidi olan Sayin cumhurbaskanimiza 11’de 11 belediyeyi hediye etmek istiyoruz. Insallah bu davayi da kazanacagiz. Kazanan Bilecik, ilçeleri ve beldeleri olacak" dedi.



"Birbirine kenetlenen bir millet hiçbir sey yikamaz"

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakani Fatma Betül Sayan Kaya, Bilecik’in tarihe yön veren, üç kitaya hakimiyet kuran ve 6 yüzyil dünyaya adalet ve merhamet götüren Osmanli’nin kurucu sehri oldugunu söyledi.

Sayan Kaya, "Ülkemizin her karis topraginda ayni maneviyat ve ayni istiklal ruhu vardir. Iste AK Parti siyaseti altinda bizler, ülkemize böyle bütüncül ve kusatici bir anlayisla bakiyoruz. Milletimizin kritik anlarda ortaya koydugu birliktelik ve irade bizlere daima umut, güç ve kuvvet vermistir. Birbirine kenetlenen bir millet hiçbir sey yikamaz. Bu yüzden, AK Parti iktidara geldigi günden beri gücünü sadece ve sadece milletten alir, Milletinin bu feraseti ve birlikteligi Ak Partiyi dik tutan temel tastir. Bu sebeple AK Parti olarak yerelden genele güçlü ve siki bir teskilatlanma kurduk. Halkimizla iç içe , gönül, gönüle olduk. Insan odakli bir eser siyaseti anlayisini her alanda hakim kildik. Teskilatimizin emektarlari bilirler ki bu is gönül isidir, gönül kazanma isidir. Gönüller kazanmadan, gönüller yapilmadan, gönüller insa edilmeden millete hizmet edilemez. Bu siari asla unutmayalim degerli dava arkadaslarim. 31 Mart yerel seçimine sayili günler kala milletimize neden AK Partiye oy vermeleri gerektigini tek tek ama en önemlisi de bize yakisan güzel bir üslupla anlatacagiz" dedi.



"Eskilerin bir sözü vardir, ’Evvel refik, badel tarik’ derler"

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Fatma Betül Sayan Kaya, konusmasinin devaminda, "Bizim de en büyük yoldasimiz hiç süphesiz, erkegiyle kadiniyla, genciyle-yaslisiyla milletimizin bizatihi kendisidir. Hangi kökenden, hangi mesrepten olursa olsun vatandaslarimizin tamami bu yoldasligin içindedir. Bu yoldasligin baslangici olan Bilecik güzide memleketlerimizden, sehirlerimizden biridir. Bu sehir, ruhuna yarasir sekilde en iyi hizmetlere lâyiktir. Allah’in izniyle yine ve yeniden Bilecik’in merkezinde ve ilçelerinde AK Parti Belediyeciligi ve Cumhur Ittifaki belediyeciligi kazanacak. Üstünde bulundugumuz, atalarimizin manevi yadigari olan bu topraklar ana muhalefete asla emanet edilemez. CHP’nin muhalefet olarak ortaya koydugu kavga ve gürültü ortadayken bu zihniyetin iktidar olabilmesi ve millete hizmet edebilmesi mümkün müdür?. Artik ülkeyi yeniden bu eski köhne zihniyetlere döndürmenin kimseye, özellikle de sehirlerimize bir faydasi yok. Biz Türkiye Yüzyili pesinde kosarken kendi yildizlarini parlatmaktan baska gayesi olmayanlara milletimizin gereken cevabi verecegine yürekten inaniyoruz" ifadelerine yer verdi.

"Her kim bu hususta bizden daha iyisini yapabilecegini iddia ediyorsa ’hodri meydan’ buyursun çiksin ortaya"

Sayan Kaya, CHP’nin hâlinin ortada oldugunu anlatarak, "Herkes bir köse basina yapismanin derdinde. Ne ülkenin hâli ne sehirlerimizin durumu umurlarinda degil. Daha düne kadar ittifak içinde olduklari partileri bile gözleri görmüyor, çigneyip geçiyorlar. Kendi arkadaslarina ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananlarin sehirlerimize ve oralarda yasayanlara sefkat göstermesi mümkün mü?. Hâlbuki bizim için siyaset, hayirda yaris vesilesidir. Biz rakiplerimizle eser, hizmet ve icraat konusunda yarismak istiyoruz. Açik konusmak gerekirse konu eser ve hizmet oldugunda üstümüze kimseyi tanimayiz. AK Parti belediyeciligi, AK Parti eser ve hizmet siyaseti rüstünü ispat etmis bir müktesebata sahiptir. Her kim bu hususta bizden daha iyisini yapabilecegini iddia ediyorsa ’hodri meydan’ buyursun çiksin ortaya. Ama yok degerli arkadaslar, çikar çatismalarindan zaman bulamiyor onlar. Bu sebeple sehirlerimizi bu zihniyetlerden temizleyecegiz. AK Parti teskilatlarimiz inaniyorum ki en ivedi, en kararli, en dogru sekilde bunun için çalisacaklardir. Biz Cumhur Ittifaki olarak 31 Mart seçimine haziriz ve son derece kararliyiz. Cumhur ittifaki adaylarimizin kazanmasi için teskilatlarimiz sürekli sahada olacaklar ve 31 Mart aksaminda ülkesine hizmet için yarisan her bir adayimiz baskanliklari kazanacak insallah" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Fatma Betül Sayan Kaya son olarak, "Türkiye’nin en güzel sehirlerinden biri olan Bilecik, ruhuna yarasir sekilde Belediye Baskan Adayimiz Mustafa Yaman’in öncülügünde tüm ilçe adaylarimizla birlikte hak ettigi sekilde kalkinacaktir" dedi.

Konusmalarin ardindan biri MHP olmak üzere, AK Parti’nin 6 ilçe 3 belde ve il merkezi olmak üzere 11 aday tanitildi.
Kaynak: İHA