Muradiye OSB Itfaiye Teskilatini Kuruyor

Manisa’nin Yunusemre ilçesinde yaklasik 294 hektarda 155 firma ile faaliyet gösteren Muradiye Organize Sanayi Bölgesi, kendi bünyesinde itfaiye teskilatini kuruyor.

Muradiye OSB Itfaiye Teskilatini Kuruyor
Manisa’nin Yunusemre ilçesinde yaklasik 294 hektarda 155 firma ile faaliyet gösteren Muradiye Organize Sanayi Bölgesi yatirimlarina bir yenisini daha ekledi. 2024 yilinin ilk yarisinda faaliyete geçmesi planlanan Itfaiye Birimi için satin alinan itfaiye araçlarina ait protokol, Yönetim Kurulu Baskani Osman Kivircik ve firma yetkilisi tarafindan Muradiye OSB Yönetim-Denetim Kurulu Üyelerinin katilimi ile imzalandi.

Imza töreninde konusan Yönetim Kurulu Baskani Osman Kivircik, “Bugün bölgemiz için bir yatirimi daha hayata geçiriyoruz. 2020 yilinda kurulan OSB’mizde altyapi çalismalarimiz devam ediyor. Yakin gelecekte OSB’mizin modern altyapisina kavusmasini saglayacagiz. Ayrica bölgemizin çevre temizlik faaliyetlerinin yanisira, evsel atik niteligindeki atiklarini da OSB olarak kendimiz toplamaya basladik. Simdi ise OSB’miz için elzem olan itfaiye birimimizi kuruyoruz. Ilk etapta 12 personel ve 2 itfaiye araci ile hizmete baslayacagiz. Bölgemizin Uzunburun genisleme alaninda ise firmalar yapilasmalarini bitirdiklerinde ayri bir itfaiye ekibimiz orada da hazir bekleyecek. Itfaiye teskilatimizin yilin ilk alti ayinda araçlarin teslimiyle birlikte faaliyetine baslamasini planliyoruz” dedi.

Genisleme alani ile birlikte Muradiye OSB’nin Manisa’da yükselen bir deger oldugunu belirten Kivircik, Muradiye OSB’yi gelecege hazirladiklarini, OSB’nin Avrupa standartlarinda bir üretim bölgesi olmasi için çalismalarina durmadan devam ettiklerini belirtti.

Kaynak: İHA