Balıkçı gözlerine inanamadı! 1.5 metrelik balık takıldı

Balık avlamak için Akdeniz'e açılan balıkçı Atakan Gözüküçük, oltasına takılan balık sonrası gözlerine inanamadı. Gözüküçük, oltasına takılan 1,5 metre boya ve 45 kilogram ağırlığa sahip devasa boyuttaki balığı uzun uğraşlar sonucu bota çekmeyi başardı.

Balıkçı gözlerine inanamadı! 1.5 metrelik balık takıldı
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, görenlerin ilgisini çekti...

Hatay'ın Samandağ ilçesinde balık avlamak için Akdeniz'e açılan balıkçı Atakan Gözüküçük'ün oltasına 1 buçuk metrelik devasa balığın takılması sonrası, Gözlükçü, 'Bu kadar büyük bir balık olacağını biz bile tahmin edemiyorduk, çıktığında gözlerimize inanamadık.' ifadesinde bulundu.

Balıkçı gözlerine inanamadı! 1.5 metrelik balık takıldı

'ÇOK DEĞERLİ VE İNANILMAZ BİR BALIKTI'

45 kilogram ağırlığa sahip devasa boyuttaki balığı gören Gözüküçük, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Balığı yakalama anını ve yaşadığı şaşkınlığı anlatan Atakan Gözüküçük, şu sözleri sarf etti:

Oltamızı suya attık. Bana bir balık vurdu. Bu kadar büyük bir balık olacağını biz bile tahmin edemiyorduk, çıktığında gözlerimize inanamadık. Çok değerli ve inanılmaz bir balıktı.

Sedat abimin bildiği yer, ben acemisiyim bu kadar büyük balıkların. Allah'tan takımlarım güzel bağlanmıştı. Oltayı kırmadan, boğuşarak ve zaferle dev balığı çıkarttık. Balık dönüşünde çok yorulduğumuz için artık kol kaldırmıyordu, tartamadık. 45 kilogramın üstünde bir balık. Ayrıyeten yani zaten normal bir eften püften bir oltayla çekilecek gibi bir balık değil.

Balıkçı gözlerine inanamadı! 1.5 metrelik balık takıldı

'TEK İĞNEYLE ÇIKARTMAYI BAŞARDIK'

Kimse bu kadar büyük balık çıkacağını bilemiyordu. Bekle bekle aşağıdan bir tane kaya parçası, bir tekne, bir batık çıkartıyor çünkü artık ya olta kopacak ya aşağıdaki gelecekti ama sonunda çıktı.

Canlı palamut balığına vurdu, tek bir iğne saplanmıştı. Yemi parçalamış. Adamakıllı yiyememiş bile ama tek iğneyle de çıkartmayı başardık.