Usak Üniversitesi Oryantasyon Programi Ile Yeni Personellerine Hos Geldin Dedi

Usak Üniversitenin 2023 yilinda göreve baslayan yeni akademik ve idari personelinin üniversiteye daha etkili bir sekilde uyum saglamalari ve kurumsal kültürü daha yakindan tanimalari amaciyla 8-9 Ocak 2024 tarihleri arasinda ‘Personel Oryantasyon’ programi gerçeklestirildi.

Usak Üniversitesi Oryantasyon Programi Ile Yeni Personellerine Hos Geldin Dedi


Rektör Prof. Dr. Ekrem Savas, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Kenan Tas ile Lütfi Özav, ve Genel Sekreter Doç. Dr. Sinan Gürcüoglu’nun yer aldigi programa 2023 yilinda Usak Üniversitesinde çalismaya baslayan akademik ve idari personel katildi.

Iki gün süren programin ilk günü akademik personel ikinci günü ise idari personelle bir araya gelindi.

Program kapsaminda, katilimcilara üniversite ve çalisma ortami hakkinda bilgiler sunuldu. Ayrica, yeni çalisanlarin sorulari yanitlanarak karsilikli fikir alis verisinde bulunuldu.

Usak Üniversitesinin 17 yil gibi kisa bir sürede hem ulusal hem de uluslararasi alanda önemli noktalara geldigini ifade eden Prof. Dr. Ekrem Savas, “Kuruldugu günden bu yana hem ülkemizde hem de uluslararasi alanda basarilar elde etmek için çalisan üniversitemiz özellikle son yillarda önemli listelerde üst siralarda yer aliyor. Sizlerin çalismalari ile üniversitemizi bu listelerde daha da üst siralara tasiyacagiz. Hepimizin tek hedefi var: Ülkemizin adini daha üst siralara tasiyip ülkemizi ilimde, edebiyatta, sanatta dünyanin saygi duydugu bir konuma getirmek. Hep birlikte ülkemiz için gelecek nesiller için çalisacagiz” dedi.



Rektör Savas "Usak Üniversitesi olarak, personelimizin saglikli bir sekilde kurumumuza adapte olmalari ve basarili bir çalisma hayati geçirmeleri bizim için büyük önem tasiyor. Bu oryantasyon programi, yeni çalisanlarimiza üniversitemizin kültürünü daha yakindan tanima firsati sunarak birlik ve beraberlik ruhunu, Usak Üniversitesi ailesi olma ruhunu güçlendirmeyi hedefliyor. Usak Üniversitesi birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir sekilde ilerleyecektir. Ilerleyen dönemlerde de benzer etkinliklere devam edecegiz" seklinde konustu.



Kurum içinde isbirligi ve iletisimi daha da güçlendirmeyi hedefleyen personel oryantasyon programini düzenledikleri için basta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savas olmak üzere Usak Üniversitesi yönetimine tesekkür eden yeni akademik ve idari personel, istek ve görüslerini paylasti.
Kaynak: İHA