Bayburt'ta Trafik Kazasi Açiklamasi 3 Ögretmen Yaralandi

Bayburt’ta otomobilin bahçeye uçmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 3 ögretmen yaralandi.

Bayburt'ta Trafik Kazasi Açiklamasi 3 Ögretmen Yaralandi
Kaza, saat 23.30 siralarinda Bayburt merkez Zahit Mahallesi, Ayyildiz Caddesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, 06 FE 2466 plakali araç sürücüsü Beden Egitimi Ögretmeni G.K., dik yokusu çikmaya çalistigi esnada vitesi ayarlayamadi. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden G.K’nin araci geri geri gitmeye basladi ve yan tarafta bulunan evlerin bahçesine düstü. Demir korkuluklari devirerek apartman bahçesine düsen araci gören Ferhat Kaygusuz ve Berkay Coskun isimli gençler, hurdaya dönen araç içerisinde sikisan ögretmenleri sikistigi yerden çikararak durumu 112’ye bildirdiler. Ihbar üzerine olay yerine saglik, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahaleleri yapilan G.K., Ç.K., ve O.P.B., isimli ögretmenler Bayburt Devlet Hastanesine götürüldü.

O anlara taniklik eden ve sikistiklari yerden ögretmenleri arkadasi Berkay Coskun ile çikaran Ferhat Kaygusuz isimli genç, "Araba ilk basta yukari çikamadi, vitesi geri takti. Bir baktik araç geri geri gelmeye basladi.

Tam yokusun sonunda sürücü kontrolünü kaybetti, sonrada demir korkuluklari asarak geriye dogru asagi düstük. Biz de ilk basta anlayamadik diger tarafa düstü zannettik. Gördügümüz gibi hemen yardima kostuk. Araçtaki ablalar sok geçirmisti, kapiyi falan ilk basta biz de açamadik, sonradan açildi. Biz de yardim ederek, ablalari araçtan çikardik. Araçta 3 kadin vardi, biri vücudunu hissetmiyordu, diger ikisinin durumu iyiydi" dedi.

Hastaneye kaldirilan, tedavileri devam eden ögretmenlerden Ç.K’nin vücudunda kiriklar meydana geldigi, ameliyata alindigi, diger iki ögretmen G.K ve O.P.B’nin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA