TBMM Baskani Kurtulmus, BAE Devlet Baskani Yardimcisi Seyh Al Mektum Ile Görüstü

TBMM Baskani Numan Kurtulmus, Birlesik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Baskani Yardimcisi, Basbakan ve Dubai Emiri Seyh Muhammed bin Rasid Al Mektum ile bir araya geldi.

TBMM Baskani Kurtulmus, BAE Devlet Baskani Yardimcisi Seyh Al Mektum Ile Görüstü
TBMM Baskani Numan Kurtulmus, Birlesik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) temaslari kapsaminda son olarak BAE Devlet Baskani Yardimcisi, Basbakan ve Dubai Emiri Seyh Muhammed bin Rasid Al Mektum ile bir araya geldi. Kurtulmus’un Al Mektum ile yaptigi görüsmede, ikili iliskilerin yani sira bölgesel ve küresel meseleler ele alindi.

Kurtulmus, görüsmenin ardindan Bahreyn ve BAE ziyaretlerini tamamlayarak beraberindeki TBMM Baskanlik Divani Üyesi ve IYI Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti Adiyaman Milletvekili Resul Kurt ve MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kasli ile Ankara’ya dogru yola çikti. Kurtulmus ve beraberindeki TBMM heyetini, Dubai Al Mektum Uluslararasi Havalimani’ndan, BAE Federal Konsey Baskani Saqr Ghobash, Türkiye’nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer ve ilgililer ugurladi.
Kaynak: İHA