Salihli'de Site Ve Kurudere Caddeleri Yepyeni Görünüme Kavustu

Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Salihli ilçe merkezinde yürütülen sicak asfalt çalismalari tamamlandi. Site ve Kurudere caddelerindeki asfalt çalismalarinin akabinde yürütülen yol çizgi çalismalariyla caddeler yepyeni bir görünüme kavusurken, Salihlili vatandaslar yapilan çalismalar nedeniyle Manisa Büyüksehir Belediyesine ve Baskan Cengiz Ergün’e tesekkür etti.

Salihli'de Site Ve Kurudere Caddeleri Yepyeni Görünüme Kavustu
Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Salihli Belediyesi önünde bulunan Kurudere Caddesi ile devamindaki Site Caddesi üzerinde baslatilan sicak asfalt çalismalari tamamlandi. Caddelerde, zeminlerdeki bozulmalar sebebiyle ilk olarak asfalt kazima islemi gerçeklestirildi.

Ardindan 1500 metrelik güzergahta, 21 bin metrekarelik alanda sicak asfalt çalismalari yapildi. Sicak asfalt çalismalarinin tamamlanmasiyla birlikte de hizla yol çizgi çalismalari yapilarak, caddelerin trafige açilmasi saglandi. Çalismalarla caddeler yepyeni bir görünüme kavusurken, Salihlili vatandaslar yapilan çalismalar nedeniyle Manisa Büyüksehir Belediyesine ve Baskan Cengiz Ergün’e tesekkür etti.

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün öncülügünde il genelinde Manisalilarin ihtiyaci olan çalismalari bir bir hayata geçirdiklerini belirten Manisa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, “Salihli ilçemiz merkezindeki Site ve Kurudere caddeleri, kullanim ve zaman nedeniyle yipranmisti. Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün talimatiyla burada hizla çalisma baslattik. Bin 500 metrelik güzergahta 21 bin metrekarelik asfalt çalismasi gerçeklestirdik. Yol çizgi çalismalarinin da tamamlanmasiyla birlikte caddelerimizi yenilenen yüzüyle Salihlili hemsehrilerimizin hizmetine sunduk. Hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA