Hayirseverler Destek Verdi Köy Camisi Yenilendi

Manisa’nin Sarigöl ilçesine bagli Çimentepe Mahallesinin yipranan camisinin dis cephesi ve minaresi hayirseverlerin destekleriyle yenilendi. Bastan asagiya yenilenen caminin bahçe düzenlemesi de gerçeklestirildi.

Sarigöl’ün Çimentepe Mahallesindeki köy camisi hayirseverlerin destekleriyle boyanarak güzel bir görünüme kavustu.

Hayirseverlerin katkilariyla camilerini yenilemenin mutlulugunu yasadiklarini belirten Çimentepe Mahallesi Muhtari Kubilay Tanriöver, "Muhtarligimiz süresince köyümüzün yararina yapilan her iyi ve güzel isi destekledik desteklemeye devam edecegiz. Allah’in evi olan camimizin güzellestirilmesi için camiye dis boya yaptiran degerli büyügümüzden Allah razi olsun. Cami sadirvanini bastan sona yenileyen hayirseverimizden Allah razi olsun. Ayrica boyaci ustamiza, minare boyasi için vinçle yardim eden Ferdi Pektas kardesimize araci olanlara ve cami için çocuklar için her türlü fedakarligi yapan ve hayra vesile olan degerli Engin Hocamizdan Allah razi olsun." dedi.

Yapilan çalismaya sahibi oldugu vinçle destek veren Ferdi Pektas ise, "Muhtarimiz minarenin serefesinin boyanacagini söyledi benimde katki yapmami istedi. Seve seve vinç ile boyama yapana kadar destek verdim." diye konustu.

Kaynak: İHA