Yenimahalle'de Açilislar Araliksiz Sürüyor

Ilçenin dört bir yanini kültür merkezleri ve spor tesisleri ile donatan Yenimahalle Belediyesi, Anadolu Mahallesi’ne konumlandirdigi Yenimahalle Evi’ni hizmete açti.

Yenimahalle'de Açilislar Araliksiz Sürüyor
Belediyenin lokma ikrami ile baslayan açilis törenine Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar’in yani sira CHP Yenimahalle Ilçe Baskani Gökay Yildirim, DEVA Partisi Yenimahalle Ilçe Baskani Bahadir Koç, Belediye Baskan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Baskan Yardimcilari Erhan Aras ve Yasar Neslihanoglu, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayida mahalle sakini katildi.



Amacimiz Yenimahalle’yi 1’inci siraya tasimak

Baskan Yasar, “Yenimahalle’yi 15 yildir yaptigimiz yatirimlar ve ürettigimiz projelerle yalnizca Ankara’nin degil Türkiye’nin konustugu bir ilçe haline getirdik. Ilçemizde hiçbir yurttasimizi birbirinden ayirt etmeden her mahalleye esit hizmet götürüyoruz. Amacimiz devletin yetkili kurumlarinin yaptirdigi arastirmalarda Türkiye’nin 5’inci sirasina yükselen Yenimahalle’yi 1’inci siraya tasimak. Vatandasin vergilerini yine vatandasa fayda saglayan projelere yatiriyor, 7’den 70’e tüm Yenimahalle sakinlerini düsünerek hizmet sunuyoruz. Yenimahalle’de barisin ve sevginin devami için önce birlesecegiz sonra üretecegiz ve Cumhuriyeti sonsuza dek yasatacagiz.” dedi.



Yenimahalle Evi kardeslik baglarini güçlendirecek

Sentepe bölgesine yapilan yatirimlardan söz ederek sözlerini sürdüren Yasar “Yapimi devam eden Sentepe Kapali Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nde insaat asamasinda sona yaklastik. Tesisimiz çocuklarimiz için okula yardimci Destek Egitim Merkezi, kütüphane, YENIMEK noktasi, zabita noktasi, pazar alani gibi vatandaslarin kullanacagi birçok hizmet noktasini içerisinde barindiracak. Bugün açilisini gerçeklestirdigimiz Anadolu Mahallesi Yenimahalle Evi ise hem Anadolu hem de Güzelyaka Mahallesi sakinlerine hizmet edecek. Vatandaslarimiz asker ugurlamasi, taziye, dügün, kina gibi birçok etkinligini Yenimahalle Evi’nde ücretsiz olarak gerçeklestirecek ve mahalle sakinleri kardeslik ve dostluk baglarini bu sosyal tesiste güçlendirecek. Önümüzdeki dönem bir de aile sagligi merkezi yaparak bu bölgedeki vatandaslarimizin ihtiyaçlarini karsilamis olacagiz. Yenimahalle’de vatandas odakli hizmet anlayisi ile durmaksizin çalismayi sürdürecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA