Isten Çikarilinca Marketin Cips Standini Devirdi

Esenyurt’ta bir tekel markette yari zamanli çalisan genç, isyeri sahibi ile anlasamayinca isten çikarildi. Durum sonrasi marketin önüne gelen genç, cips standini alip zarar vermek için devirerek kaçarken o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, dün saat 17.00 siralarinda Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki bir tekel markette meydana geldi. Iddiaya göre markette bir süredir yari zamanli çalisan Önder T. isimli genç, isyeri sahibi ile anlasamayinca isten çikarildi. Duruma sinirlenen genç, aksam saatlerinde marketin önüne geldi. Isyerinin önündeki cips standini merdivenlere dogru sürükleyen sahis, standi devirdikten sonra olay yerinden kosarak uzaklasti. Olayla ilgili isyeri sahibinin ise karakola giderek sikayet edecegi belirtildi. Yasanan o anlar çevredeki isyerinin güvenlik kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.

“Isine son verilince hazmedemedi”

Konu ile ilgili konusan esnaf Kadir Akdag, “O arkadas daha önce burada yari zamanli çalisiyordu. Ben ve isyeri sahibi daha önce birkaç yanlis hareketini gördük. Biz kendisini uyardik. O da aldiris etmedi. Biz de isine son verdik. O bunu hazmedemedi. Gelip bu sekilde zarar vermeye basladi.

Daha önce de isyeri sahibinin anne - babasina terbiyesizlik yapti. Artik insanlarin sabri kalmadi. Karakola gidip polise basvuracagiz. Cips standini alip merdivenlerden asagi atiyor ve zarar vermeye çalisiyor” dedi.

Kaynak: İHA