Yilin Ilk Ögle Yemegini Yine Ögrenciler Belirledi

Ögrenci dostu fiyatlarla üç ögün besleyici menüler sunan Anadolu Üniversitesi, yemekhane hizmetlerinde ögrencilerini memnun eden ’Menüyü Sen Belirle’ anketine devam ediyor.

Yilin Ilk Ögle Yemegini Yine Ögrenciler Belirledi
Bu çerçevede 2024 yilinin ilk ögle yemegi menüsü yine ögrencilerin tercihine sunuldu. Keyifli ve eglenceli paylasimlarla gerçeklesen anketin sonucunda 50 binden fazla oyla ögrencilerin belirledigi menü, mevsim salatasi, mercimek çorbasi, pilav üstü et döner ve mozaik pasta seklinde servis edildi. Ögrencilerin oylamasina sunulan anket Anadolu Üniversitesinin resmî sosyal medya hesabindan paylasildi. Sunulan yemeklerin son derece lezzetli oldugunu aktaran Anadolu Üniversitesi ögrencileri, menüyü kendilerinin olusturmasinin yaninda uygun ve ögrenci dostu fiyatlarla 3 ögün besleyici yemekhane hizmetlerinden yararlanmalarinin kendileri adina mutluluk verici oldugunu belirttiler.

Her ayin ilk günü menü ögrencilerden

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’in girisimleriyle hayata geçen ve 2023-2024 akademik yili boyunca da devam edecek uygulama ile her ayin ilk gününün menüsü ögrenciler tarafindan belirlenecek. Ögrenciler, ’Menüyü Sen Belirle’ anketine Anadolu Üniversitesi’nin resmî sosyal medya hesabi üzerinden katilabilecek.
Kaynak: İHA