Yalova'da 52 Aranan Sahis Yakalandi

Yalova Emniyeti Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince 15 günlük süreçte haklarinda arama karari bulunan 52 süpheli yakalanirken 17’si cezaevine teslim edildi.

Yalova'da 52 Aranan Sahis Yakalandi
Alinan bilgiye göre, 16-31 Aralik 2023 tarihleri arasinda Asayis Sube Müdürlügü ekiplerinin sistem ve saha çalismalari neticesinde, “Hirsizlik, Kasten Yaralama, Dolandiricilik, Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal ve Ticareti, Tehdit, Güveni Kötüye Kullanma, Yagma ve 6136 SKM” suçlarindan aranmasi bulunan toplam 52 sahis yakalandi. Zanlilardan haklarinda 5 yila kadar kesinlesmis hapis cezasi bulunan 11 süpheli, , 5 yildan 10 yila kadar kesinlesmis hapis cezasi bulunan 3 zanli, 10 yildan 20 yila kadar kesinlesmis hapis cezasi bulunan 2 sahis ve 20 yil ve üzeri kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 kisi olmak üzere toplam 17 zanli cezaevine teslim edildi.

Yakalananlar arasinda “Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal ve Ticareti” suçundan 22 yil 4 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan Y.G., 19 yil 8 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan E.D., 13 yil 1 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan C.B. de yer aldi. “Birden Fazla Kisi Tarafindan Yagma” suçundan 9 yil 2 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan O.T., hirsizlik suçundan 9 yil 9 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan E.B ve 6 yil 8 ay kesinlesmis hapis cezasi olan A.E. de polisin çalismasi sonucu yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Kaynak: İHA