Milli Egitim Bakan Yardimcisi Samlioglu Açiklamasi 'Sakarya'ya 2 Önemli Okul Kazandiriyoruz'

Milli Egitim Bakan Yardimcisi Kemal Samlioglu’nu agirlayan Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, “Egitim konusunda sehrimizde çok degerli yatirimlar hayata geçiriliyor. Biz de iki yeni okulu sehrimize ve egitim camiamiza hediye ediyoruz” derken; Bakan Samlioglu ise, “Özellikle gençlerimizin gelecekte tarima verecekleri katkilar, ülkemizin kalkinmasin büyük bir rol oynayacak. Tarimda atilacak olan adimlar daha profesyonel ve bilinçli üretimi ülkemize kazandiracak” dedi.

Milli Egitim Bakan Yardimcisi Samlioglu Açiklamasi 'Sakarya'ya 2 Önemli Okul Kazandiriyoruz'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, bir dizi programlara katilmak üzere sehre gelen Milli Egitim Bakan Yardimcisi Kemal Samlioglu’nu agirladi. Il Milli Egitim Müdürü Ebubekir Siddik Savasçi’nin eslik ettigi ziyarette Büyüksehir ve SASKI bürokratlari da hazir bulundu. Hizmet ve yatirimlara iliskin Bakan Yardimcisi Samlioglu’na bilgiler veren Baskan Yüce, ziyaretin sonunda Büyüksehir Belediyesi tarafindan üretimi yapilan ürünlerin tanitimini yaparak takdim etti.

Sakarya her zaman daha ileri gidecek

Nazik ziyaretlerinden ötürü Bakan Yardimcisi Samlioglu ve beraberindeki heyete tesekkür ederek sözlerine baslayan Baskan Ekrem Yüce, “Sakarya’miz tarim, sanayi ve turizmde ülkemizin önde gelen sehirlerindendir. Egitim konusunda sehrimizde çok degerli yatirimlar hayata geçiriliyor. Bu konuda bakanligimiza ve il milli egitim müdürümüze tesekkür ederim. Beraber attigimiz bu adimlar sayesinde Sakarya daha da ileriye gitmis olacak” dedi.



Sakarya’ya 2 önemli okul kazandiriyoruz

Sehre iki önemli egitim yuvasi kazandirdiklarini ifade eden Baskan Yüce, “Bizler egitimin toplumumuzda ne denli bir öneme sahip oldugunun her zaman bilincinde olduk ve bu yönde hareket ettik. Sakarya Büyüksehir Belediyesi olarak bizlerin ilk kazma vurdugu yer Sakarya Imam Hatip Okulu oldu. Hem geleneksel hem de modern mimariyi bir arada içinde barindiriyor. Insallah kisa zamanda tamamlayip egitim camiamizin bünyesine katacagiz. Bunun yani sira Tarim Lisemizin de insaati devam ediyor. Insallah en kisa zamanda tamamlayarak Sakarya’mizin hizmetine sunacagiz. Ben bu vesile ile kiymetli ziyaretiniz için tekrar tesekkür ediyorum” diye konustu.



Gençlerimiz gelecege hazirlanacak

Milli Egitim Bakan Yardimcisi Samlioglu, “Sakarya’da gerçeklestirilen çalismalari yakinen takip ediyoruz. Sakarya’da birçok alanda projelerinizin oldugunu biliyoruz. Sayin Bakanimizin da hassasiyetini göz önünde bulundurarak Tarim Lisesi projesini oldukça önemli görüyoruz. Özellikle gençlerimizin gelecekte tarima verecekleri katki, ülkemizin kalkinmasinda büyük bir rol oynayacak. Tarimda atilacak adimlar daha profesyonel ve bilinçli üretimi ülkemize kazandiracak. Birikimleriniz ve çalismalarinizdan dolayi çok mutlu olduk. Ben bu vesile ile tekrar gerçeklestirdiginiz projelerden dolayi tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA