Baskan Altay Genç Kültür Kart Proje Destek Çagrisinin Basladigini Açikladi

Konya Büyüksehir Belediyesi tarafindan gençler için hazirlanan Genç Kültür Kart Proje Destek Programi basvurulari basladi.

Baskan Altay Genç Kültür Kart Proje Destek Çagrisinin Basladigini Açikladi
Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, gençler için yapilacak tüm çalismalari gençlerle birlikte hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

"Konya Modeli Belediyecilik” anlayisinda gençlerin yerinin hep ayri oldugunu vurgulayan Baskan Altay, “Bu zamana kadar aldigimiz tüm kararlarda gençlerimizin fikirlerini aldik ve ögrenci sehri Konya’mizin gelisiminde bu fikirlere yer verdik. Her yil gelenek haline getirdigimiz Genç Kültür Kart Proje Destek Programimiz ile simdiye kadar sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulunan toplamda 18 gençlik grubu ve 51 ögrenci topluluguna, projelerini gerçeklestirmeleri için destek sagladik” dedi.

Baskan Altay, Genç Kültür Kart Proje Destek Programi basvurularinin basladigini hatirlatarak, "Simdi yeni proje destek çagrimizin basladiginin müjdesini vermek istiyorum. Kültür ve Sanat, Saglikli Yasam ve Spor, Teknoloji ve Sosyal Medya, Çevre ve Sifir Atik, Gönüllülük ve Kisisel Gelisim, basliklarinda gelistireceginiz projelerinize destek saglayacagiz. Detayli bilgi için www.genckultur.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm genç arkadaslarimi saygiyla selamliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA