Agri'da Kizilay'dan 65 Yasindaki Kadina Dogum Günü Sürprizi

Agri’da Kizilay Sube Baskani Orhan Tatli ve Kizilay gönüllüleri, ihtiyaç sahibi bir çiftin evine yaptiklari ziyarette, 65 yasindaki Hatun Özdemir’in hayatinda ilk kez dogum gününü kutladi. Özdemir, aldigi pasta ve hediyelerle duygu dolu anlar yasadi.

Agri'da Kizilay'dan 65 Yasindaki Kadina Dogum Günü Sürprizi
Agri’da Türk Kizilay Sube Baskani Orhan Tatli ve Kizilay gönüllüleri, yaz aylarinda ihtiyaç sahibi oldugunu tespit ettikleri Fatih Mahallesi’nde oturan 75 yasindaki Ömer Özdemir ve 65 yasindaki Hatun Özdemir çiftinin evine ziyarette bulundu.

Ziyaret sirasinda Hatun Özdemir’in dogum tarihini soran Kizilay ekibi, kendisinin 1 Ocak’ta dogdugunu ve hayatinda hiç dogum günü kutlamadigini ögrendi. Bunun üzerine harekete geçen Kizilay Sube Baskani Tatli ve Kizilay gönüllüleri, Özdemir için dogum günü pastasi ve hediyeler hazirladi. Özdemir’in dogum günü geldiginde, Kizilay ekibi evine giderek sürpriz yapti. Özdemir, karsisinda gördügü pasta ve hediyeler karsisinda saskinlik ve sevinç yasadi.

Kizilay ekibinin kendisi için hazirladigi pastasinin mumlarini üfleyen Özdemir, ilk kez böyle bir kutlama gördügünü söyledi.

Kizilay Sube Baskani Tatli, Özdemir’e dogum gününü kutlayarak hediyelerini verdi. Özdemir de Kizilay ekibine tesekkür ederek, duygularini dile getirdi.

Özdemir, “Hayatimda ilk defa böyle bir sey yasadim. Çok mutlu oldum. Allah Kizilay’dan razi olsun. Bana böyle güzel bir gün yasattilar. Benim için çok anlamliydi. Allah hepsine saglik versin” dedi.

Tatli, yaptiklari ziyaret ve sürprizle ilgili olarak, “Kizilay olarak ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olmaya çalisiyoruz. Hatun teyzemizin dogum gününü ögrenince, ona bir sürpriz yapmak istedik. Hayatinda ilk kez dogum günü kutlayan Hatun teyzemizin mutluluguna ortak olduk. Biz de çok duygulandik. Kizilay olarak her zaman vatandaslarimizin yanindayiz” dedi.

Kaynak: İHA