Cumhur Ittifaki'nin Adayi Selim Alan'a Coskulu Karsilama

Zonguldak’ta Cumhur Ittifaki’nin Belediye Baskan Adayi mevcut Baskan Ömer Selim Alan, Ankara dönüsünde coskuyla karsilandi.

Cumhur Ittifaki'nin Adayi Selim Alan'a Coskulu Karsilama
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, 31 Mart 2024 tarihinde Cumhur Ittifaki’nin Zonguldak Belediye Baskan adayinin Ömer Selim Alan oldugunu açikladi.

Zonguldak Belediye Baskanligi görevi devam eden ve 31 Mart seçimlerinde Cumhur Ittifaki’nin Zonguldak Belediye Baskan adayi olan Ömer Selim Alan, belediye binasi önünde coskuyla karsilandi.

Mesaleler esliginde esi Ceyda Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avci, Ahmet Çolakoglu, AK Parti Zonguldak Il Baskani Mustafa Çaglayan, MHP Zonguldak Il Baskani Mustafa Öztürk ve partililerle birlikte belediye binasi önünde karsilanan Selim Alan’a vatandaslar büyük ilgi gösterdi. Milletvekilleri ve il baskanlarinin konusmasinin ardindan Ömer Selim Alan kalabaliga hitap etti.

2019 yilinda basladigi görevinde hizmet ve eser siyaseti yaptigini, ikinci 5 yilla birlikte ustalik döneminin baslayacagini ifade eden Ömer Selim Alan, helallik isteyerek kendisine karsi kirginligi bulunanlardan da özür diledi. Alan, "Simdi icraatlari anlatma vakti geldi. Sloganimiz ’Daha Yeni Basliyoruz.’ Biz hizmet ve eser siyaseti üretmek için bu makamlara talip olduk. Bir gün dahi mazeret üretmedik. Iki yilimiz pandemi ile geçti. Rabbim o günlere bir daha bizi döndürmesin. Öyle acilar bir daha bizlere yasatmasin. Asrin felaketini yasadik. Belediye baskanlarim, milletvekillerim ve il baskanimizla oradaydik. Rabbim bir daha bize böyle acilar göstermesin. Ama Zonguldak’imizi hiç unutmadik. Zonguldak bizim için ask, sevgi. Bizimkisi bir ask hikayesi. Bu hikayeyi sizlerle beraber 5 sene yazdik. Simdi daha iyi hikayeler yazmak için dün ismimiz açiklandiktan sonra kollarimizi sivadik. Hem MHP hem de AK Parti il baskanimin ortasinda dilek tuttum. 31 Mart’ta ’ipi gögüsleyecegiz’ dedik. Çalismaya basladik. Cumhuriyetimizin ilk vilayeti. Emegin baskenti. Enerji baskenti olmaya talip olan Zonguldak’a hep beraber 31 Mart’ta kazanarak bu hizmetleri yapmaya hazir miyiz? 5 senede fiziken saçlarima daha fazla ak düstü. Ama çiraklik dönemini de geride biraktik. Bu dönemde istemeden, bilmeyerek, farkina varmadan, üzdügüm, gönül kirginligina sebebiyet verdigim var ise hepsinden özür diliyorum. Hepiniz hakkinizi helal edin. Biz bu hizmetleri yapabilmek için gerçekten çok çalistik. Bazen gözümüzden kaçmis olabilir. Bazen hizmet etmek için gözden kaçirdigimiz, unuttugumuz kardeslerim, agabeylerim, teyzelerim. Hepinizden helallik istiyorum. Hakkinizi helal edin. Ustalik döneminde 2024’te çok daha farkli bir Zonguldak Belediyesi olacak" dedi.

Belediye baskani Ömer Selim Alan konusmasini bir elini "Rabia" bir elini de "Bozkurt" isareti yaparak tamamladi.
Kaynak: İHA