MHP' Manisa Büyüksehir Belediyesi Adayi Cengiz Ergün Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimlerinde yeniden Manisa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi oldugunu açikladi.

MHP' Manisa Büyüksehir Belediyesi Adayi Cengiz Ergün Oldu
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, 31 Mart 2024 tarihinde yapilacak olan Mahalli Idareler Seçimlerinde yeniden Manisa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi oldu. Baskan Ergün’ün adayligini, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz kamuoyuna açikladi.

Resmi açiklamanin ardindan bir mesaj yayinlayan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, “Hizmetkâri olmaktan onur ve gurur duydugum çok degerli Manisali hemsehrilerim; Dogdugum, havasini soludugum, çocuklugumu, gençligimi, mutlulugumu ve hüzünlerimi yasadigim bu güzel sehre, gösterdiginiz teveccühle 3 dönemdir Belediye Baskanligi yapiyorum. Büyük bir heyecanla 2009 yilinda basladigim bu kutlu yolculukta hem Manisali hemsehrilerimin hem de mensubu olmaktan onur duydugum Milliyetçi Hareket Partisi’nin temsilcisi olarak sehrimize en güzel hizmetleri götürmenin gayreti içerisinde oldum. Dönüp geriye baktigimda, ortaya koydugumuz birbirinden önemli, sehrimizi gelecege tasiyan ve siz degerli hemserilerimin ihtiyaci olan proje ve hizmetleri hayata geçirdik” dedi.



"Türkiye Yüzyili’na proje ve hizmetlerimizle katki sagladik"

Baskan Ergün, “Üretken Belediyecilik ilkesiyle Milliyetçi Hareket Partimizin insan odakli belediyecilik anlayisini Manisa’mizda en güzel sekilde yansittik. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve Bilge Liderimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin öncülügünde; özünde vatan sevgisi ve Türk milletine mensubiyet suuru bulunan Cumhur Ittifaki’nin yerel yöneticileri olarak Türkiye Yüzyili’na proje ve hizmetlerimizle katkilar sagladik. Bildiginiz gibi, 31 Mart 2024 tarihinde yerelde yöneticilerimizi seçmek için sandiga gidecegiz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz tarafindan sahsimin yeniden Büyüksehir Belediye Baskan adayi oldugu resmi olarak açiklanmistir” ifadelerine yer verdi.

“Hakkimizda hayirlisi olsun”

Baskan Ergün, mesajini söyle noktaladi: “Öncelikle sahsima olan güvenleri ve yeniden aday göstermeleri nedeniyle basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve bilge liderimiz, Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli olmak üzere; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcimiz Sayin Sadir Durmaz’a, genel merkezimizin tüm degerli yöneticilerine, Cumhur Ittifakimizin degerli milletvekillerine, Milliyetçi Hareket Partimiz ve AK Parti il, ilçe teskilatlari ile Ülkü Ocaklari il ve ilçe teskilatlarimiza tesekkür ediyorum. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da, ilk günkü ask ve heyecanimizla Manisa’miza en güzel hizmetleri vermek, Cumhur Ittifakinin ve Milliyetçi Hareket Partimizin örnek ve üretken belediyecilik anlayisini ortaya koyacagimiz projelerle tüm yurtta göstermek için canla basla çalismaya devam edecegimizi bilmenizi istiyorum. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Tesekkürler Manisa”
Kaynak: İHA