Marmaris Kaymakami Kaya Gazeteciler Ile Bir Araya Geldi

Marmaris Kaymakami Nurullah Kaya 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü ilçedeki basin mensuplari ile bir araya geldi. Hem ‘Gazeteciler Günü’nün hem de ‘Mülki Idareciler Günü’nün ortak kutlamasi Uzunyali’da bir otelde öglen yemeginde yapildi.

Marmaris Kaymakami Kaya Gazeteciler Ile Bir Araya Geldi


Uzunyali’da bir otelde düzenlenen etkinlikte Marmaris Kaymakami Nurullah Kaya, ulusal ve yerel medya temsilcileri ile bulustu.

Marmaris Kaymakami Nurullah Kaya, ‘‘Marmaris’imizin çok degerli basin mensuplari, bugün 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nüz ve ayni zamanda Idareciler Günümüz. Bugün bir ani olarak beraberce vakit geçirdik. Öncelikle davetimize icabet ettiginiz için hepinize tesekkür ediyorum. Dünya’nin incisi Marmaris’te birlik ve beraberlik içerisinde, böylesine güzel bir fotografi paylasmak bir arada olmak bizleri de ziyadesiyle mutlu etti en kötü günümüz böyle olsun. Katildiginiz için de tüm basin camiasina degerli gazetecilerimize, muhabir kardeslerimize tesekkürlerimi iletiyorum’’ dedi.



10 Ocak Mülki Idareciler Günü’nde gazeteciler de Kaymakam Kaya’nin idareciler gününü kutladi. Kaymakam Kaya ve basin mensuplari kutlama etkinliginin ardindan toplu halde fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA