Isparta Belediyesinin Destegiyle Kayi Köyüne Sosyal Tesis Insa Ediliyor

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Kayi köyünde muhtarlik ve vatandaslar tarafindan baslatilan sosyal tesis yapim çalismalarina destek veriyor. Hafriyat alimina baslanan sosyal tesis için belediye tarafindan is makinesi ve malzeme destegi saglaniyor.

Isparta Belediyesinin Destegiyle Kayi Köyüne Sosyal Tesis Insa Ediliyor
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, göreve geldigi ilk günden bu yana köy, ilçe ve beldelerden gelen talepleri geri çevirmiyor. 5 yillik süre içerisinde birçok köy, ilçe ve beldeden gelen talepler karsilandi, karsilanmaya da devam ediliyor. Daha önce Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in girisimleriyle dogalgaza kavusan Kayi köyünde dogalgaz hatti için bozulan yollarda kilit parke tasi döseme çalismalari yapilmis, caminin çevre düzenlemesi gerçeklestirilmisti. Kayi köyünde muhtarlik ve vatandaslar sosyal tesis yapimi için kollari sivayarak, bu konuda Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’den destek istedi. Kayi köyüne sosyal tesis konusunda destek sözü veren Baskan Basdegirmen, ihtiyaçlarla ilgili gerekli talimatlari verdi. Isparta Belediyesi, Kayi köyüne insa edilecek sosyal tesis için araç, ekipman ve malzeme destegi sagliyor.Kayi köyündeki sosyal tesis insaati hafriyat alimiyla basladi.

Hafriyat alimi Isparta Belediyesi ve Il Özel Idaresi tarafindan yapiliyor. Hafriyat aliminin ardindan sosyal tesisin temeli atilacak.

Kayi Köyü Muhtari Aydin Kayabas, köylerinde her yapilan hizmette Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in imzasi oldugunu belirterek, kendisinin dogalgaz, kilit parke tasi ve cami çevre düzenleme çalismalarinda yardimci oldugunu söyledi.

Köye sosyal tesis insa edeceklerini ifade eden Kayabas, “Belediye baskanimizdan bu konuda bir talepte bulunduk. Baskanimiz ‘yerini belirleyin yardimci olalim’ dedi.

Baskanimiz her verdigi sözü yerine getiriyor. Belediye ve Il Özel Idaresi ekipleri buradalar. 400 metrekare kapali alan olacak. Içerisinde dügün salonu, yemek pisirme alani, idari odalar ve gelin odasi ile tuvaletler bulunacak. Belediyemizin çok hizmetlerini görüyoruz. Baskanimiz sayesinde basarili olacagiz. Il Özel Idaresi de gerekli destegi veriyor. Belediye baskanimiz köyümüze verdigi hizmetlerden dolayi tesekkür eder, hizmetlerinin devamini dileriz. Allah yolunu açik etsin insallah” dedi.

Köy halkindan Ercan Döner de Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e köylerine vermis oldugu desteklerden dolayi tesekkür etti. Döner, “Baskanimiz dogalgaz ve diger konularda bize destek verdi. Sosyal tesis konusunda da yardimci olacagini söyledi.

Insallah biz de devamini getirebiliriz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA