Gazetecilerden Baskan Örki'ye Özel Hediye

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Baskan Örki, “Halkin dogru habere ulasmasi için verilen emegin kutsal oldugunu düsünüyorum” dedi.

Gazetecilerden Baskan Örki'ye Özel Hediye


Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, ülkemizde her yil kutlanan 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Osman Nuri Boyaci, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basin mensuplari katildi.

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarini belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Osman Nuri Boyaci, “Denizli basini ile uyumlu çalismalar gerçeklestiren, devamli desteklerini hissettigimiz Pamukkale Belediyesi Baskani Avni Örki’ye çok tesekkür ediyorum” dedi.

“Basin camiasinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler gününü tüm kalbimle kutluyorum” diyerek sözlerine baslayan Baskan Örki, “Sizler, çok çok zor ama bir o kadar da önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Dünya’nin dört bir tarafinda sizler varsiniz. Sizlerin olmadigi bir demokrasiyi, bir dünyayi düsünemiyorum. Bilgiye ulasma konusunda bir gazetecinin tarafsiz, özgür sekilde haberlestirdigi hususlarda, takdir hakkini milletimize birakmak suretiyle o kisinin kendince olustugu bilgiye sahip oluyor. Bilgiye sahip toplumlar güçlü toplumlar oluyor. Sizin yapmis oldugunuz bu meslekten ötürü bedeller ödediginizi de biliyoruz. Disaridan bakildiginda kolay meslek gibi görünebilir ancak isin aslinin öyle olmadigini, fedakarlik, çok çalisma gerektiren bir is oldugunu biliyoruz.” dedi.



“Bu özel gününüzü kutluyorum”

Baskan Örki, “Yapmis oldugunuz bu fedakarliklardan dolayi ben çok tesekkür ediyorum. Hayatini kaybetmis olan tüm meslektaslariniza da rahmet diliyorum. Sizlere de saglikli günler diliyor. Bu özel gününüzü tekrardan kutluyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Osman Nuri Boyaci’ya çiçek ve Pamukkale Üretim Merkezi’nde üretilen “Pamuk Çay” hediye etti. Boyaci ise geçtigimiz günlerde DGC tarafindan açilan “100. Yil’da Pamukkale” sergisinde yer alan Baskan Örki ve esi Dr. Nur Örki’nin yer aldigi fotografi hediye etti.
Kaynak: İHA