Baskan Dinçer Açiklamasi 'Sosyal Belediyeciligin Öncüsü Olmaya Devam Ediyoruz'

Aksaray Belediyesinin üzerinde durdugu projeler arasinda yer alan Hasta Yakini Konuk Evi ve Külliye Projesi son hizla devam ediyor.

Baskan Dinçer Açiklamasi 'Sosyal Belediyeciligin Öncüsü Olmaya Devam Ediyoruz'
Aksaray Belediyesi tarafindan geçtigimiz yil projelendirilerek Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesinin hemen yaninda temelleri atilan Hasta Konuk Evi ve Külliye Projesinde her gün yeni asamalar kaydediliyor. Külliye projesiyle birlikte ihale edilen Hasta Konuk Evi’nde iç ve dis siva islemleri tamamlanirken, iç tefrisat islemlerine de baslanildi. Külliye insaatinda ise ana kubbe insaati devam ediyor. Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi hemen yakininda insa edilen Hasta Yakini Konuk Evi ve Külliyesi 2 bin 935 metrekare alan üzerinde insa ediliyor. 2 kattan olusan Hasta Yakini Konuk Evinde 2 kisilik ve 4 kisilik odalar bulunuyor. Saglik hizmeti almak için hastaneye gelen hastalarin tedavi sürecinde, aile üyelerine konaklama imkani sunmak amaciyla insa edilen konuk evinden, hasta yakinlari ücretsiz faydalanabilecek. Hasta Yakini Konuk Evi içerisinde kafeterya, teras, mutfak lobi, kütüphane toplanti salonu yer aliyor.

Belediye Baskani Evren Dinçer, Hasta Yakini Konuk Evi projesinin hasta yakinlarina sicacik bir yuva konforu sunacagini bildirdi. Hasta yakini konuk evinde hasta yakinlarina en iyi hizmetin sunulacagini isaret eden Baskan Dinçer, “Özellikle saglik hizmeti almak için il disindan, köy, kasaba ve ilçelerden kente gelen hasta ve hasta yakinlarinin barinma ihtiyaçlarini konuk evimiz araciligi ile ücretsiz olarak karsilayacagiz” dedi.

Hasta yakini konuk evi ile es zamanli yapilan külliye insaatinin hizla devam ettigini açiklayan Baskan Dinçer, “Hasta Yakini Konuk Evinde insaat çalismalari tamamlandi. Iç tefrisat isleri sürüyor. Külliye insaatimizin ise ana kubbesi insa ediliyor. Önümüzdeki günlerde kubbe insaati tamamlanacak. Kisa süre içerisinde Konuk Evi ve Külliye projesini tamamlayarak vatandasimizin hizmetine sunacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA