Afyonkarahisar Belediyesi Karla Mücadeleye Hazir

Afyonkarahisar Belediyesi kar yagisi uyarisinin ardindan harekete geçerken ekiplerin bu yil karla mücadele çalismalarini 400 ton solisyon, 500 ton tuz ve 330 personel gerçeklestirecegi belirtildi.

Afyonkarahisar Belediyesi Karla Mücadeleye Hazir
Belediye Baskani Mehmet Zeybek asfalt santiyesi alaninda yapilan hazirliklari inceledi, bilgiler aldi. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, yasanabilecek sorunlarin önüne geçmek ve vatandaslarimizin daha huzurlu bir kis geçirmeleri için almis oldugu tedbirleri tamamladi. Rahat bir kis dönemi geçirmek için simdiden hazirliklarini tamamlayan ekipler Baskan Zeybek ile bir araya geldi, yapilan hazirliklari aktardi.

Vatandaslarimizin zorlu hava kosullarindan en az sekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarini belirleyerek, gerekli önlemleri alan Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, hizmetlerini araliksiz sürdürecek. Karla mücadelede tuz serici araçlar, greyderler, kaziyici- yükleyiciler, traktörler, 400 ton solisyon, 500 ton tuz ve 330 personel ile 7 gün 24 saat kesintisiz çalisma gerçeklestirilecekleri kaydedildi.
Kaynak: İHA