Aydin'da 3 Bin Ögretmene Narkotik Egitimi Verildi

Aydin’da okullarin açilmasina sayili günler kala narko rehberler esliginde, 7 ilçede toplam 3 bin 48 ögretmene “En iyi narkotik polisi anne” egitimi verildi.

Aydin'da 3 Bin Ögretmene Narkotik Egitimi Verildi


Aydin Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü Türkiye Uyusturucu ve Uyusturucu Bagimliligi Izleme Merkezi (TUBIM) Büro Amirligi, yeni egitim ögretim sezonu öncesinde bilgilendirme faaliyetlerine araliksiz devam ediyor. Bu çerçevede harekete geçen TUBIM ekipleri, uyusturucu ile mücadele çerçevesinde Efeler, Germencik, Yenipazar, Nazilli, Karacasu, Çine ve Kösk ilçelerinin Milli Egitim Müdürlükleri ile yapilan isbirligiyle toplamda 3 bin 48 ögretmene “En iyi narkotik polisi anne” egitimi verdi. Egitimlerde uyusturucu maddenin bünye üzerindeki etkileri ve bagimlilik sarmalina yakalanmadan erken fark etme konusunda bilgilendirme yapilarak, farkindalik olusturuldu.

“En iyi narkotik polisi anne” projesi çerçevesinde egitimlerin veliler ve tüm ögretmenlere ulasana kadar araliksiz devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA