Baskan Ekim Zabitalarla Bir Araya Geldi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, Zabita Haftasinin 197. Yildönümü olmasi münasebetiyle Akçaabat Belediyesi’nde çalisan zabita personellerinin haftalarini kutladi.

Baskan Ekim Zabitalarla Bir Araya Geldi
Akçaabat Belediyesi Zabita Müdürlügü personelleriyle bir araya gelerek yapilan kutlama toplantisina Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim’in yani sira Zabita Müdürü Erdal Ertem ve Akçaabat Belediyesi’nde görevli tüm zabita personeli katildi.

Baskan Ekim yapilan her hizmetin güzel ve kutsal oldugunu belirterek "Daha önce de ifade ettigimiz gibi zabita teskilatimiz, belediyemiz bünyesinde görev veren en önemli birimlerden biridir. Zabita Müdürlügü yerel yönetimlerin dogrudan halka açilan en etkili yüzüdür. Yaptigi uygulama ve denetimlerle vatandaslarimiza hizmet eden zabitalarimiz önemli bir görev yapmaktadir. Görevleri geregi belediyenin gören gözü, isiten kulagi olan Zabita Teskilatimiz, belediye ile vatandaslarimiz arasinda köprü vazifesi görmektedir. Zabita Müdürlügümüz bütün personeli ile vatandasin karsisinda degil, vatandasin yaninda ve onun hizmetindedir. Zabitalarimiz bundan sonra da görevini en iyi sekilde yerine getirmek için çalisacaktir. Toplum sagligi ve huzuru için hayati öneme sahip olan zabitalarimizin daha saglikli çalismasi için lütfen zabita personelimize yardimci olalim. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalisan tüm arkadaslarimizin Zabita Haftasi’ni kutluyor, tüm zabita mensuplarimiza çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA