Gültak Açiklamasi 'Zabitamiz, Türkiye'de Önemli Islere Imza Atan Bir Birim Haline Geldi'

Akdeniz Belediye Baskani Gültak, halkin sagligi ve huzurunun temininde zabitalara büyük görev ve sorumluluk düstügünü söyledi.

Gültak Açiklamasi 'Zabitamiz, Türkiye'de Önemli Islere Imza Atan Bir Birim Haline Geldi'
Akdeniz Belediyesi Zabita Müdürü Ufuk Sivaslioglu, Zabita Teskilatinin 197’nci kurulus yildönümü dolayisiyla, beraberinde birim personeli ile Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak’i ziyaret etti. Ziyarette konusan Sivaslioglu, “Akdeniz’de yasayan vatandaslarimizin saglikli, temiz ve hijyenik bir ortamda yasamlarini sürdürebilmeleri için baskanimizin talimatlari dogrultusunda çalismalarimizi gece gündüz araliksiz sürdürüyoruz. Baskanimizdan her türlü, araç-gereç ve lojistik destegi de aliyoruz. Gücümüzü Baskanimizdan aliyoruz. Halkimiz da müsterih olsun. Akdeniz Zabitasi, tüm vatandaslarimizin huzuru ve sagligi için 7/24 görevinin basindadir” dedi.



“Zabitamiz, Türkiye’de önemli islere imza atan bir birim haline geldi”

Zabita Teskilatinin 197’nci kurulus yildönümünü kutlayan Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak ise hizmetleri dolayisiyla zabita personeline tesekkür etti. Zabitanin, belediyelerde bulunan en hayati birimlerden biri oldugunun altini çizen Gültak; “Akdeniz zor bir bölge ama göreve geldigimiz günden bu yana zabita müdürlügümüz ile birlikte personel alimindan, gerekli araç ve ekipman alimlariyla birlikte Akdeniz Zabitasi, su an Türkiye’de çok önemli islere imza atan bir birim haline geldi. Zira zabita, tükettigimiz her türlü ürünü, pazarlari, esnafi yeterince denetlemezse farkli sikintilar, sorunlar ortaya çikabilir. Özellikle stokçuluk yapilan; sekerin, yagin bulunamadigi dönemlerde zabitamiz yogun denetimler yapti ve vatandasi rahatlatti. Zabitamiz, Akdeniz’de yasayan insanlarimizin en saglikli ve kaliteli ürünlere ulasmasini sagliyor. Bundan dolayi müdürümüz ve ekibimizi tebrik ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA