Sehzadeler Belediyesi'nden 2 Bin 500 Ögrenciye Kiyafet Ve Kirtasiye Destegi

Egitime verdigi destekleri artirarak sürdüren Manisa’nin Sehzadeler Belediyesi, 2023-2024 egitim ögretim yili için ihtiyaç sahibi 2 bin 500 ögrenciye kiyafet ve kirtasiye yardiminda bulunacak.

Sehzadeler Belediyesi'nden 2 Bin 500 Ögrenciye Kiyafet Ve Kirtasiye Destegi
Sehzadeler Belediyesi, egitime verdigi destekleri artirarak sürdürmeye devam ediyor. Belediye, Sehzadeler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile is birligi içinde, ihtiyaç sahibi 2 bin 500 ögrenciye kiyafet ve kirtasiye destegi saglamak amaciyla protokol imzaladi. Protokol imza töreninde, Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik ve Sehzadeler Ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram Isik egitim alaninda is birligini güçlendirmek için ellerini birlestirdi.

Törende konusan Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, geçtigimiz yil 500 ihtiyaç sahibi ögrenciye kiyafet, 1000 ögrenciye de kirtasiye desteginde bulunduklarini hatirlatarak sözlerini söyle sürdürdü: "Sehzadeler ilçemizde egitim ögretim faaliyetlerine katilan ögrencilerimize kirtasiye ve kiyafet desteginde bulunuyoruz. Bununla ilgili alisveris çeklerimizi Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüze teslim ediyoruz. Degerli Müdürümüz okul müdürleri vasitasiyla okullardaki ihtiyaç sahibi ögrencilerimizi tespit ediyorlar. Gerçek ihtiyaç sahibi ögrencilerimiz bu desteklerimizden istifade etmis olacak."

Bu yil 400’ü ilkokul, 350’si ortaokul ve 250’si lise ögrencisi olmak üzere 1000 ögrenciye kiyafet yardiminda bulunacaklarini kaydeden Baskan Çelik, "Kiyafet yardiminin içeriginde erkek pantolon, kiz etek, kisa kollu ve uzun kollu tisört ve 1 adet süveter hediyemiz yer aliyor. Kirtasiye yardimimizdan ise 650 ilkokul, 550 ortaokul ve 300 lise ögrencisi olmak üzere 1500 ögrencimiz istifade edecek. Kirtasiye yardimimizin içeriginde de ilkokul için; defter (3 adet, 60 yaprak, kareli, A5) (2 adet, 80 yaprak, çizgili, A5), kalem (5 adet, siyah uçlu kursun kalem) (2 adet, kirmizi uçlu kursun kalem), silgi, kalemtiras, boya (kuru - sulu - keçeli - pastel), su kabi, resim defteri, fon kartonu, elisi kagidi, ilkokul sözlügü, ortaokul için; defter (3 adet, 60 yaprak, kareli, A5) (2 adet, 80 yaprak, çizgili, A5), kalem (5 adet, siyah uçlu kursun kalem) (2 adet, kirmizi uçlu kursun kalem), silgi, kalemtiras, boya (kuru - sulu - keçeli - pastel), resim defteri, resim çantasi, Ingilizce sözlük; lise için; defter (2 adet çoklu), uçlu kalem (0.5 / 0.7) yer aliyor. Ögrencilerimiz çeklerini alip belirlenen magazalardan malzemelerini alabilecekler. Ögrencilerimiz için hayirli olsun. Kimseyi bu sehirde sahipsiz birakmamak için çaba ve gayret sarf ettik bundan sonra da etmeye devam edecegiz. 2023-2024 egitim ögretim yilinin ögrencilerimiz, velilerimiz ve milli egitim camiasinin degerli yöneticileri için hayirli olmasini diliyorum." seklinde konustu.



"En büyük yatirim çocuklarimiza yapilan yatirimdir"

Sehzadeler Belediyesi’nin kuruldugu günden beri egitime verdigi destekler ile önde gelen belediyelerden oldugunu kaydeden Baskan Çelik, "Her gün bir okulumuzda belediyemizin faaliyetleri söz konusudur, okullarin fiziki sartlarinin iyilestirilmesi ve çevre düzenlemesi için. Egitim ögretimin kalitesini artirmak için verdigimiz ulasim destekleri, Gençlik Merkezimizde verdigimiz hazirlik kurslarimiz, aktivitelerimizle hep egitim ve ögretime destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edecegiz. Biz biliyoruz ki en büyük yatirim çocuklarimiza yapilan yatirimdir. Bu anlayisla hareket etmeye devam edecegiz."

Sehzadeler Ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram Isik ise memnuniyetini söyle dile getirdi: "Gerek sahsim gerekse de ihtiyaç sahibi ögrencilerimiz ve aileleri adina yapmis oldugunuz bu yardimlar için sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Eksik olmayin. Bugüne kadar egitime verdiginiz destekler için tesekkür ediyor bundan sonra da bu desteklerin artarak devam etmesini istiyoruz."
Kaynak: İHA