Balikesir'de Üniversite Ögrencilerine Sicak Karsilama

Balikesir Gençlik ve Spor Il Müdürlügü 2023-2024 Egitim Ögretim Yili için sehre gelen üniversite ögrencilerine sicak bir karsilama sundu.

Balikesir'de Üniversite Ögrencilerine Sicak Karsilama
Türkiye’nin farkli kentlerinden üniversiteyi kazanarak Balikesir’e yeni gelen ögrencileri, gençlik liderleri, antrenörler, yurt yönetim memurlari, gönüllü gençler sehrin bir çok noktasina kurulan stantlarda karsiliyor. Ögrencilerin sehre daha hizli uyum saglamasi ve burada kendilerini rahat hissetmesi için her türlü destegi vermek amaciyla kurulan stantlar, sehir merkezi, otobüs terminalleri, yurtlar ve üniversite kampüslerinde bulunuyor. Stantlarda görev yapan personel, ögrencilere sehir hakkinda genel bilgi veriyor, ulasim ve konaklama konusunda yardimci oluyor. Yurtlarda kalacak ögrencilere de yurtlarin yerleskeleri tarif edilerek, sehrin tarihi, kültür ve dogal güzellikleri hakkinda bilgi veriyor.

Stantlari ziyaret eden ögrenciler, bu uygulamadan memnun olduklarini ve sehir hakkinda bilgi edinme ve ihtiyaç duyduklari konularda yardim alma imkani bulduklarini ifade ediyorlar.

Balikesir’e yeni gelen gençleri ve ailelerini yalniz birakmayan Il Müdürü Adem Özalp, Balikesir’e hos geldiniz. Sehrimiz, tarihi ve dogal güzellikleri ile öne çikan bir sehirdir. Yurtlar, spor tesisleri ve diger sosyal imkânlariyla hem egitim hem de sosyal yasam açisindan birçok firsat bulacaksiniz. Keyifli ve basarili bir egitim-ögretim yili geçirmenizi dilerim” dedi.

Kaynak: İHA