Yol Çalismalari Tam Gaz Sürüyor

Tekirdag Süleymanpasa Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan yürütülen yol çalismalari, hiz kesmeden sürüyor. Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, 100. Yil Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerindeki çalismalari yerinde inceledi.

Yol Çalismalari Tam Gaz Sürüyor
Süleymanpasa’nin birçok noktasinda bozuk yollarla ilgili çalismalara ek olarak iyilestirme ve düzenleme çalismalari da sürüyor. 100. Yil Mahallesi’nin en islek caddelerinden biri olan Adnan Kahveci Caddesi, üzerindeki asinmis asfalt zemin kaldirilarak sil bastan asfaltlaniyor. Zemin kaldirma çalismalari devam eden caddede yürütülen çalismalara nezaret eden Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, ilgili personelden bilgi aldi, yapilacak çalismalari planladi.

“En kisa zamanda tamamlamayi planliyoruz”

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Baskan Uzunlar, “100. Yil Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’nde gerçeklestirecegimiz asfaltlama çalismalari öncesinde, hazirlik çalismalarini inceledim. Caddemiz çok yakinda daha modern ve konforlu bir hale bürünecek. Çalismalarimizi en kisa sürede tamamlayarak vatandaslarimizin hizmetine sunmayi planliyoruz. Tüm mahalle sakinlerimize anlayis ve sabirlari için simdiden tesekkür ediyor, ekiplerimize kolayliklar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA