Online Abonelik Islemleri Yenilendi

Trakya Elektrik Perakende Satis A.S.(TREPAS), gerçek ve tüzel kisilerin ilk abonelik islemleri de dahil abonelik ve fesih islemlerini çok daha hizli ve kolay yapabilmesi için online abonelik sistemini yeniledi.

Online Abonelik Islemleri Yenilendi
Trakya bölgesinde görevli tedarik sirketi olarak hizmet veren TREPAS, müsterilerinin abonelik ve fesih islemlerini çok daha hizli ve kolay yapabilmesi için “online abonelik” islemlerini yeniledi.

Perakende elektrik sektörü sirketi, elektrik tüketicilerinin hayatini kolaylastirma hedefi ile online abonelik islemlerinde güncellemeye gitti. Sirketten yapilan açiklamada, "Gerçek ve tüzel kisiler ilk abonelik islemleri de dahil abonelik ve fesih islemlerini www.trepas.com.tr internet adresimiz üzerinden çok daha hizli ve kolay bir sekilde gerçeklestirebilecek. Mesken, sanayi ve kamu ve özel hizmetler sektörü ile diger tüketici grubunda yer alan tüm elektrik tüketicileri, dagitim sirketi ile baglanti anlasmasi yapilmis olan tesisatlar için ilk abonelik islemlerini de online olarak yapabilecek. Tüketiciler, ayrica e-devlet üzerinden kurumun hizmet sayfasindan resmi internet sitemizin adresine tiklayarak da online islemlere ulasabilir. Her geçen gün büyüyen ve gelisen hizmet bölgemizdeki tüm tüketicilerimize en iyi hizmeti sunma hedefi ile çalisiyor, bunun için sürekli kendimizi güncellerken; kolay erisilebilen, kaliteli ve uçtan uca bir hizmet deneyimi ile tüketicilerimizin karsisina çikiyoruz” denildi.
Kaynak: İHA