Itfaiye Eri Ayaginin Kirilmasina Ragmen Kurtarma Çalismasin Devam Etti

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde yasanan trafik kazasi sirasinda ayagi kirilan itfaiye eri, tesekkür için ziyaret edildi.

Itfaiye Eri Ayaginin Kirilmasina Ragmen Kurtarma Çalismasin Devam Etti
Tavsanli Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Ali Akar, 21 Eylül tarihinde Tavsanli Kütahya Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasi sonrasi kurtarma faaliyeti yürütürken ayagi kirilan Belediye Itfaiye Müdürlügü personellerinden Emre Dereli’ye geçmis olsun ziyaretinde bulundu.

Itfaiye Müdürü Aziz Dumrul ve mesai arkadaslari ile bugün Emre Dereli’nin evine giden Akar, Emre Dereli ve ailesine geçmis olsun dileklerini iletti.

Itfaiye eri Emre Dereli, ayaginin kirilmasi ve yasadiklarini kisaca anlatip, "Orada gördüklerimiz kötü bir durumdu. Ekipmanlar ile sikismali trafik kazasina müdahale ederken ayagimin çukura girmesi ile kirildigini fark ettim. Ancak benim için bu küçük kirik önemli degildi, çalismalara ve hayat kurtarmak için mücadeleme devam ettim" diyerek sag kurtulanlara sifa, vefat edenlere de Allah’tan rahmet diledi.

Aziz Dumrul, " Itfaiye erleri sadece yangina müdahale degil, deprem, kaza, su baskini, trafik kazasi, arama kurtarma gibi her kosulda olaya canla basla müdahale ediyor. Kendisinin özverisinden dolayi tesekkür ederiz" dedi .

Tavsanli Belediyesi Itfaiye Müdürlügü personelinin bölgede çikan her yangin ve ihtiyaç duyulduguna trafik kazalarinda canla basla çalistigini söyleyen Belediye Baskani Mustafa Güler, "Mesai arkadasimiz Emre Dereli trafik kazasinda yaralilarin araçtan çikarilmasi için yogun çalisirken ayagi kirildi. Insallah kisa sürede sagligina kavusacak ve görevinin basina dönecektir. Bu vesile ile trafik kazasinda hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaslarimiza da acil sifalar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA