Büyükkiliç, Türkiye'nin Ilk 500 Büyük Sanayi Kurulusu Arasinda Yer Alan 17 Kayseri Firmasini Tebrik Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Istanbul Sanayi Odasi (ISO) tarafindan her yil gerçeklestirilen ‘Türkiye’nin Ilk 500 Büyük Sanayi Kurulusu’ arastirmasinin 2022’deki listesinde yer alan 17 Kayseri firmasini tebrik etti.

Büyükkiliç, Türkiye'nin Ilk 500 Büyük Sanayi Kurulusu Arasinda Yer Alan 17 Kayseri Firmasini Tebrik Etti
Kayseri, Türkiye’nin üretim ve ihracatina önemli katkilar saglamaya devam ediyor. Bu çerçevede, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulusu listesi açiklanirken, listede Kayseri’den 17 firma, listede yer aldi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, büyük bir fazlaligi Kayseri OSB’de yerlesik 17 Kayserili firmanin ISO 500 listesinde yer alma basarisindan dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Kayseri’nin üretim potansiyeli ile adindan söz ettiren bir sehir oldugunu ve bu basarinin arkasinda sanayici ve is adamlarinin oldugunu dile getiren Baskan Büyükkiliç, “Kayseri’mizin sanayici ve is adamlarinin istikrarli basarisi bir kez daha gögsümüzü kabartti. Tüm sanayicilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Büyükkiliç, üretime katki saglayan firmalari tek tek tebrik ederek, sunlari söyledi:

“Listede yer alan HES Hacilar Elektrik San. ve Tic. A.S., Hasçelik Kablo San. ve Tic. A.S., Mega Metal San. ve Tic. AS., Kayseri Seker Fabrikasi A.S., YATAS Yatak ve Yorgan San. Tic. A.S., Istikbal Mobilya San. ve Tic. A.S., Ismi açiklanmayan firma, Bellona Mobilya San. ve Tic. A.S., Sersim Dayanikli Tüketim Mallari San. ve Tic. Ibrahim Ustaoglu Mehmet Ustaoglu Koll. Sti., Boyçelik Metal San. ve Tic. A.S., Kayseri Metal Center San. ve Tic. A.S., Femas Metal San. ve Tic. A.S., Coreal Alüminyum Kablo San. Tic. A.S., ERBOSAN Erciyas Boru San. ve Tic. A.S., Form Sünger ve Yatak San. Tic. A.S., Orta Anadolu Tic. ve San. Isl. T.A.S. ve Has Çelik ve Halat San. Tic. A.S. firmalarimizi basarilarindan dolayi yürekten tebrik ediyorum. Hem sehrimizin hem de ülkemizin üretimine önemli bir katki sunan, gururumuz olan firmalarimizi kutluyor, üretim ve istihdam yolunda basarilarinin devamini diliyorum.”
Kaynak: İHA