Bulanik Yerel Eylemler Grubu Dernegi Tarafindan STK'lara Egitim Semineri Verildi

Mus Bulanik Yerel Eylemler Grubu Dernegi tarafindan düzenlenen teknik kapasiteyi artirmaya yönelik egitim semineri gerçeklestirildi.

Bulanik Yerel Eylemler Grubu Dernegi Tarafindan STK'lara Egitim Semineri Verildi
Bulanik Yerel Eylemler Grubu Dernegi tarafindan düzenlenen teknik kapasiteyi artirmaya yönelik egitim programi, Bulanik Belediyesi Konferans Salonunda Bahçesehir Üniversitesi Ögretim Üyesi Dr. Emre Reçber tarafindan verilen seminer ile gerçeklestirildi.

Bulanik Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Oguzhan Ocak’in baskanligini yapmakta oldugu Bulanik Yerel Eylem Gurubu Derneginin faaliyetleri içerisinde yer alan ilçedeki Sivil Toplum Kuruluslari’nin üyelerine, kamu, özel sektör temsilcileri ve yerel halka yönelik idari ve teknik kapasitelerini artirmaya yönelik egitim semineri verildi.

Bahçesehir Üniversitesi Dr. Ögretim Üyesi Emre Reçber tarafindan verilen seminerde, yerel ve kirsal kalkinmanin önemine dikkat çekerek kamu destegi ile üretilebilecek ve faaliyete geçirilebilecek projelere degindi. Reçber, proje yatirim degerlendirilmesi amaci dâhilinde hedeflenen isin sevk ve idaresinde yapilacak dogru maliyet, zaman, çerçevesinde ve kalite açisindan bilgi aktariminda bulundu.

Bulanik ve Malazgirt Süt Üreticiler Birligi Baskani Bedrettin Ziyali, ilçe halkinin yararina olan her türlü projeyi kabul edecegiz. Yerel Eylemler Grubu Dernegi amaci yereldeki insanlara dokunmaktir” dedi.

Seminere Kurum amirleri ile sivil toplum örgütleri katildi.

Kaynak: İHA