Beykoz'da 4 Kisinin Yaralandigi Kahvehane Baskini Güvenlik Kamerasina Yansidi

Beykoz’da alacak verecek meselesi sebebiyle husumet bulunan 3 kisi, aksam saatlerinde bastiklari kahvedeki 4 kisiyi önce darp etti. Sonrasinda ise tabancayla yaralandi. Saldirganlarin kahvehaneye gelisi ve olay ani güvenlik kamerasina yansidi.

Beykoz'da 4 Kisinin Yaralandigi Kahvehane Baskini Güvenlik Kamerasina Yansidi


Beykoz’da dün aksam saatlerinde meydana gelen olayda, aralarinda alacak verecek meselesi sebebiyle husumet bulunan 3 kisi, bastiklari kahvedeki 4 kisiyi önce darp etti. Daha sonra ise tabancayla yaraladi. 4 yarali hastaneye kaldirildi. Iddiaya göre, Z.A, A.D. ve Z.A. adli kisiler, aralarinda alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan F.E., E.G., M.Y. ve M.Y, adli kisilere ait olan kahveye gelerek bu kisilere saldirdi. Saldirganlarin araçlar ile kahvehaneye gelisi ise çevredeki is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Kahvehaneyi bastilar, 4 kisiyi darp edip tabancayla yaraladilar

Saldirganlar, 6 otomobil ile geldikleri kahvehanede darp ettikleri 4 kisiyi tabancayla yaraladi. Olay sirasinda kahvenin camlari kirildi. Saldirganlarin kaçtigi olayda bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Müdahaleleri olay yerinde yapilan 4 yaralilar hastaneye kaldirildi.

Güvenlik kamerasi kayitlari silinmis

Saldiri öncesinde olay yerini gören bir isyerinin güvenlik kameralarinin Ö.U. adli sahis tarafindan kapatildigi ögrenildi. Polis, Ö.U. hakkinda delillerini karatmaktan islem yapti. Saldirganlarin yakalanmasi için çalisma baslatildi.

“Kendimizi yere attik, savasta miyiz, Teksas gibi oldu”

Olay aninda evinin balkonunda olan Pervin Demir, “Ne oldugunu ben hiç anlayamadim, balkonda yegenim ile çay içiyorduk. 7-8 tane son model arabalar ve motosikletler bir baktim üstümüzden kursunlar yagiyor. Kendimizi yere attik, bu sekilde 10 dakika devam etti. Savastaymisiz, Teksas gibi oldu. Ben hayatimda böyle bir sey görmedim. Bizde yaralanan olmadi. Sanirim dolandiricilik olayiymis. Biz gidiyorduk, canim gidiyordu” dedi.



"2 kisi kafasindan satirla yaralandi, bir kisi bacagindan vuruldu"

Saldiri esnasinda kahvehane yakininda bulunan Ilyas Yilmaz, “Buraya araçlar geldi, 2 motosikletli havaya fisek atmaya basladi.

Havai fisegi görsünler buraya kimse gelmesin diye havai fisek patlattilar. Burada birkaç kisi oturuyordu, geldiler saldirmaya basladilar. Biz yan oturuyorduk. 2 kisi satirla kafasindan yara aldi. Onlar hala hastanede. Öbür kisi de ayagindan vuruldu” seklinde konustu.

Kaynak: İHA