Atiklarini Getirdiler, Kirtasiye Malzemesi Aldilar

Seferihisar Belediyesi’nin baslattigi, “Atigini Getir, Kirtasiye Malzemesini Götür” projesi çerçevesinde atik getiren vatandaslar, kirtasiye malzemelerini Seferihisar Belediye Baskani Ismail Yetiskin’in elinden aldilar.

Atiklarini Getirdiler, Kirtasiye Malzemesi Aldilar
Sifir atik bilincini arttirmak amaciyla geri dönüsüm ürünlerini getirenlere, okul malzemesi armagan edecegini duyuran Seferihisar Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü’nün kampanyasi vatandaslardan büyük ilgi gördü.

11-15 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilen kampanyaya katilan Seferihisarlilar, birbirinden güzel kirtasiye malzemelerine sahip oldular.

Kampanya çerçevesinde 50 kilogram ve üzeri kagit, plastik ve ambalaj atigi getirenlere, okul çantasi, kalem kutusu, kursun kalem ve defter, 25 kilogram ve üzeri kagit, plastik ve ambalaj atigi getirenlere, kalem kutusu seti, 2 adet defter, 10 kilogram ve üzeri kagit, plastik ve ambalaj atigi getirenlere ise çesitli kirtasiye malzemeleri armagan edildi.

Kampanyaya katilan bazi vatandaslara hediyelerini, Belediye Baskani Ismail Yetiskin takdim etti. Baskan Yetiskin, sifir atik projesinin önemine dikkat çekerek, “Bu kampanyalarla, vatandaslarimizda sifir atik bilincini artirmayi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA