Sampiyonlar Sampiyonu Duyar, Kusadasi'nin Gururu Oldu

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’in destekledigi profesyonel fitness sporcusu Alina Duyar, Karadag’da düzenlenen ‘IFBB Mr. Üniverse Montenegro 2023’ sampiyonasi ‘Büyük Bayanlar’ kategorisinde sampiyonlar sampiyonu oldu. Türkiye ve Kusadasi’na büyük bir gurur yasatan basarili sporcu, verdigi destekten dolayi Baskan Ömer Günel’e tesekkür etti.

Sampiyonlar Sampiyonu Duyar, Kusadasi'nin Gururu Oldu


IFBB Mr. Üniverse Montenegro 2023 fitness sampiyonasi, bu yil 15-17 Eylül tarihleri arasinda Karadag’da düzenlendi.

Sampiyonaya dünya genelinden yaklasik 600 sporcu katildi.

Baskan Ömer Günel’in sponsor oldugu 33 yasindaki Alina Duyar, ‘Büyük Bayanlar’ kategorisinde sampiyonlar sampiyonu unvanini elde ederek Kusadasi ve Türkiye’nin gururu oldu. Basarili kadin sporcu ayni zamanda IFBB Pro kart da almaya hak kazandi.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e kendisine verdigi destek dolayisiyla tesekkür eden Alina Duyar, “Pro kart sahibi oldugum için artik IFBB Profesyonel Lig’e yükseldim. Hedefim Kusadasi ve Türkiye’yi 2024 yilinda yurt disinda yapilacak sampiyonalarda en iyi sekilde temsil etmek olacak. Baskanimiz Ömer Günel, her zaman sporcularin yaninda” dedi.



“Gençlerimize örnek oluyor”

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ise, "Öncelikle elde ettigi basariyla kentimizi sevince bogan Alina’yi tebrik ediyorum. Alina gibi basarili kadin sporcularimiza mutlaka destek vermeliyiz. Çünkü Alina ayni zamanda gençlerimize de örnek oluyor. Kendisini tebrik ediyorum. Kusadasi her zaman sporcu dostu bir kent olacak" diye konustu.

Kaynak: İHA