Ordu Büyüksehir Belediyesi, Asfalt Yol Çalismalarini Sürdürüyor

Ordu Büyüksehir Belediyesi, il genelinde sürdürdügü asfalt çalismalarini arttirarak devam ettiriyor. Çalismalar çerçevesinde Çaybasi ilçesinde yogun nüfusa hitap eden 3 mahallede baslatilan asfalt çalismasi tamamlandi.

Ordu Büyüksehir Belediyesi, Asfalt Yol Çalismalarini Sürdürüyor
Türkiye’nin en zorlu cografyasinda ve kirsal kesimdeki mahallelere ulasimi saglayan güzergahlarda özverili bir çalisma yürüten Ordu Büyüksehir Belediyesi ekipleri, altyapisi tamamlanan yollari, asfalt yol konforuna kavusturuyor. Sehrin ulasim aginda bulunan birçok yolda sicak asfalt ve beton yol çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, 19 ilçede sürdürdügü çalismalari hizlandirdi. Çalismalari Çaybasi ilçesinde sürdüren Büyüksehir Belediyesi, toplam uzunlugu 5,5 kilometre olan Molali, Çandir, Ilküvez baglanti yolu, güzergah uzunlugu 3 kilometre olan Asikli, Taskesi, Ünye Pelitliyatak ve toplam uzunlugu 2,5 kilometre olan Taskesigi, Ilküvez ve Ünye Pelitliyatak grup yolunda baslatilan 11 kilometrelik emülsiyon asfalt çalismasi tamamlanarak vatandaslarin hizmetine sunuldu.

Büyüksehir Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, baglanti yolunun asfalta kavusmasini saglayan Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA