Koca Çinarlar Diyarbakir Türkülerini Seslendirdi

Yenisehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde 65 yas ve üzeri vatandaslardan kurulan Koca Çinarlar Korosu, Diyarbakir türkülerini seslendirdi.

Koca Çinarlar Diyarbakir Türkülerini Seslendirdi
Yenisehir Belediyesi’nin Kooperatifler Mahallesi’nde bulunan Ikinci Bahar Millet Kiraathanesi’nde düzenlenen Koca Çinarlar Korosu konserine Yenisehir Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Besikci, Yenisehir Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Temel, Yenisehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Yasemin Ensari ve çok sayida 65 yas ve üstü vatandas katildi.

Koca Çinarlar Korosu’nun yasli vatandaslarin hayata bakisini degistirdigini belirten Besikci, koronun seslendirdigi Diyarbakir türkülerini keyifle dinlediklerini belirtti.

Yenisehir Belediyesi olarak 65 yas ve üstü vatandaslarin sosyallesebilmeleri, hayatin içinde yer alabilmeleri ve hayatlarini kolaylastirabilmek amaciyla iki tane Ikinci Bahar Millet Kiraathanesi açtiklarini dile getiren Besikci, “Bu kurumlarimiz ile asil amacimiz büyüklerimizin dualarini alabilmektir. Bizler için çok kiymetli olan büyüklerimizle uzun bir aradan sonra bir araya geldik. Kiymetli büyüklerimizden olusan Koca Çinarlar Koromuzun seslendirdigi Diyarbakir türkülerini keyifle dinledik. Koca Çinarlar Koromuz yasli vatandasimizin hayata bakisini degistirdi. Bizler Diyarbakir’imiz, yaslilarimiz ve evlatlarimiz için tüm imkanlarimizi harcamaya devam edecegiz. En iyisini yapmak için hizmetlerde bulunmaya devam edecegiz" dedi.

Besikci, Koca Çinarlar Korosu’nun seslendirdigi türkülerin ardindan vatandaslarla istisarelerde bulundu.
Kaynak: İHA