Çesme Kaymakami Marasli'dan Mahalle Ziyareti

Çesme Kaymakami Mehmet Marasli, 24 yillik Fahrettinpasa Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaslarin sorunlarini ve taleplerini dinledi.

Çesme Kaymakami Marasli'dan Mahalle Ziyareti
Ilçe Emniyet Müdürü Murat Dokumaci ve Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Yavuz Yasar’in da katildigi ziyarette, Çesme Kaymakami Mehmet Marasli ve beraberindekileri Fahrettinpasa Mahallesi Muhtari Rasim Özgül ve mahalleliler karsiladi. Mahalle sakinlerinden Nazan Atak da Kaymakam Marasli’ya mahalleliler adina çiçek verdi.

Mahalle sakinleri ile tanismak ve mahallenin sorunlarini dinlemek için ziyaret gerçeklestirdigini belirten Kaymakam Marasli’ya Mahalle Muhtari Rasim Özgül ve mahalle sakinleri, mahallenin çözüm bekleyen sorunlarini anlattilar. Muhtar Özgül, kendi evi de dahil olmak üzere 18 evin kanalizasyon baglantisinin basvurularina ragmen henüz gerçeklesmedigini, hem vidanjör ücreti hem de atik bedeli ödemek zorunda kaldiklarini anlatti. Özgül, yillar önce gerçeklestirilen ihale ile mahallelerine bir dolmus hatti verildigini ancak hat hakkini alan dolmusçunun kisa bir süre hatta çalistiktan sonra çalismayi biraktigini belirterek, Büyüksehir Belediyesine yaptigi basvurularin ardindan hat sahibi dolmusçuya birkaç kez ceza kesildigini, ancak buna ragmen dolmusçunun hatta çalismamaya israr ettigini söyledi.

Özgül, hatti alan ancak çalismamakta israr eden dolmusçunun hakkinin iptal edilmesini ve yeni bir ihale açilarak hat sahibinin yenilenmesini, mahalle halkinin magduriyetinin giderilmesini istediklerini ifade etti.

Muhtar Özgül, mahallenin güvenligi için güvenlik kamerasi için basvuruda bulunduklarini anlatti.

Ziyaret mahalle sakinleri arasinda heyecana neden olurken, Muhtar Rasim Özgül’ün esi Sabriye Özgül’ün evinde hazirladigi ikramlar da Muhtar Azasi Semahat Süvari ile birlikte konuklara ikram edildi. Ziyarette Kaymakam Marasli, mahallenin sorunlarinin çözümü için ilgili birimlerle görüsecegini belirtti.

Kaynak: İHA