TBMM Baskani Numan Kurtulmus, Farika Kitapli Kahve 2 Açilis Töreninde Gençlerle Bulusuyor

Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan Farika Kitapli Kahve 2 Prof. Dr. Aziz Sancar Yerleskesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Baskani Prof. Dr. Numan Kurtulmus’un katilimiyla 23 Eylül Cumartesi hizmete açilacak.

TBMM Baskani Numan Kurtulmus, Farika Kitapli Kahve 2 Açilis Töreninde Gençlerle Bulusuyor
TBMM Baskani Prof. Dr. Numan Kurtulmus, Farika Kitapli Kahve 2 Prof. Dr. Aziz Sancar Yerleskesi’nin resmi açilis töreninde Gaziosmanpasalilarla bulusuyor. 23 Eylül’de düzenlenecek törende TBMM Baskani Numan Kurtulmus ve Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta ve ilçedeki ögrencilerle birlikte kültürel tesisin açilisini gerçeklestirecek.

20 bin eserlik kütüphane yer aliyor

Ögrenciler basta olmak üzere her yastan kitapsevere hizmet veren Farika Kitapli Kahve 2 Prof. Dr. Aziz Sancar Yerleskesi’nde 20 bin eserlik kütüphanenin yani sira kafeterya, sosyal etkinlik alanlari ve mescit bulunuyor. Ziyaretçiler, üyelik sistemi ile kütüphaneden ödünç kitap temin edebilirken ayrica ücretsiz internet ve fotokopi hizmetinden de yararlanabiliyor. Günün belirli saatlerinde Gaziosmanpasa Belediyesi tarafindan ögrencilere çay ve çorba ikramlari yapilirken, kahvalti günü etkinlikleri de düzenleniyor.

Ögrencilere sosyal ve kültürel imkanlar sunuluyor

Farika Kitapli Kahve 2’de uzman psikologlar, sinavlara hazirlanan ögrencilere rehberlik ve danismanlik hizmeti sunuyor. Ayni zamanda ögrenciler, Gaziosmanpasa Belediyesi’nin düzenledigi ‘’Farika Sohbetleri’’ ile alaninda uzman isimlerle bir araya gelme ve tecrübelerinden faydalanma imkani da buluyor.
Kaynak: İHA