Nazilli'nin Sevilen Müdürüne Renkli Veda

Aydin’in Nazilli ilçesinde 9 yildir milli egitim sube müdürü olarak görev yapan Latif Akgün’ün rotasyonla vedasi sevenlerini üzdü. Renkli kisiligi ile gönüllerde taht kuran Akgün, çok sevdigi 7 rakaminin sirrini da açikladi.

Nazilli'nin Sevilen Müdürüne Renkli Veda


Nazilli Ilçe Milli Egitim Müdürlügü bünyesinde 9 yildir görev yapan ve rotasyonla Manisa’nin Alasehir ilçesine Sube Müdürü olarak tayini çikan Latif Akgün için ardi ardina veda yemekleri düzenlendi.

Renkli kisiligi ve pozitif davranislari ile egitim camiasi basta olmak üzere diyalog yasadigi herkesin gönlünde taht kuran Akgün için yine 9 yil önce kurulusunda aktif rol oynadigi Nazilli DogaNaz Yürüyüs Grubu ve Nazilli Ögretmenler Korosu’nun onuruna verdigi veda gecesinde sevenleri ile bir kez daha bir araya geldi.

“Geçen 9 yilda gurur duyacagim dostluklar biriktirdim”

Sümerpark Alaninda bulunan bir restoranda düzenlenen veda etkinliginde Nazilli DogaNaz Yürüyüs Grubu, Nazilli Ögretmenler Korosu grubunun üyeleri bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçeklesen etkinlikte duygusal konusmasinin yani sira uzun yillardir çok az kisinin bildigi merak edilen 7 rakaminin sirrini da açikladi.

36 yillik meslek hayatindaki 9 yilinin geçtigi Nazilli’nin ayri bir yeri oldugunu ifade eden Akgün: “Kurumumuzun düzenledigi veda yemegine birçok dostum basta olmak üzere gönül verdigim 2 grubum da katilamamisti. Arkadaslarimin bu jesti beni çok duygulandirdi. Gerçi bu bir veda degil sadece görev yeri degisikligidir. Ben yine buradayim ve sizlerden ayrilmadim. Geçen 9 yilda gurur duyacagim dostluklar biriktirdim. Nazilli’de yapmis oldugumuz etkinlikleri asla unutamayacagim. 2014 yilindan bu yana devam eden gruplarimizin sonsuza dek devam etmesini diliyorum.”

“Ailemin 7. ve en küçük çocuguyum”

7 rakaminin sirrini anlatan Müdür Akgün: “Ögretmenler Korosunda 7. siradaki sarki gibi hayatimin birçok alaninda en sevdigim rakam 7’dir. 7’nin sirri ise ailemin 7. çocugu olmamdir. Kalabalik ailelerde kollanan, gözetilen her zaman en küçük kardestir. Ancak bizim ailede bu öyle olmadi. Her ise kosturulan ve gözetilmeyen en küçük kardestim. Ama burada çok iyi ve gurur duydugum dostluklar edindim. 55 yillik hayatimda Nazilli’de geçirdigim 9 yil altin çagim oldu. Bu altin çagi bana yasatan degerli dostlarima çok tesekkür ediyorum” dedi.

7. sarkiyi bu kez dostlari ile birlikte okudu

36 yillik meslek hayatinda tesekkür, takdir, basari, üstün basari, maas ödülü gibi onlarca ödüle layik görülen, 2 dönem Denizli ILKSAN Il Temsilciligi görevini de yürüten Akgün, Nazilli’de görev yaptigi sürece 7’den yetmise herkes tarafindan takdir edilen renkli bir kisilik olarak dostlarinin kendisi için hazirladigi etkinlikte onur konugu olarak doyasiya eglendi. Gecede 7. sarkiyi bu kez dostlari ile birlikte okuyan Akgün’e çiçek takdim edilerek yeni görev yerinde basari dileklerinde bulunuldu.
Kaynak: İHA