Alanya'da, Büyüksehir Ekipleri Yangin Sonrasi Da Sahada

Alanya ilçesi Uzunöz Mahallesi Dim Baraji yakinindaki ormanlik alanda çikan yangin kontrol altina alinirken, sogutma çalismalari sürüyor. Yangin çiktigi ilk andan itibaren bölgede görev yapan Antalya Büyüksehir Belediyesi ekipleri sogutma çalismalarina da destek veriyor.

Alanya'da, Büyüksehir Ekipleri Yangin Sonrasi Da Sahada
30 araç ve 70 personel ile Alanya yanginini söndürme çalismalarina katilan Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi, Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi ve ASAT Genel Müdürlügü ekipleri söndürme çalismalarinin ardindan bölgede sogutma çalismalarina da katiliyor. Yanginin kontrol altina alinmasinin ardindan bölgedeki çalismalarina devam eden Büyüksehir Belediyesi ekipleri personel ve araç destegini sürdürüyor.

Öte yandan Antalya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na bagli ekipler de sahada çalismalarina devam ediyor. Yanginda evi zarar gören Baki Aydin’a, yardim elini uzatan ekipler, inceleme yaparak ihtiyaçlari belirledi. Sosyal hizmet uzmanlarinin yangin bölgesindeki incelemelerinin sürdügü belirtildi.
Kaynak: İHA