AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sen, Kirsehir'de Partililerle Bulustu

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Sen, Kirsehir’de bu yil 36.’si kutlanan Ahilik Haftasi etkinliklerine katildi, partililerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sen, Kirsehir'de Partililerle Bulustu
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Sen, Cacabey Meydani’nda kitap fuari ve esnaf gezisinin ardindan parti binasina geçti. Sen, yaptigi açiklamada, "Seçimlerin kaybedilmesi bizlere yakismadi. Geçtigimiz yerel seçimleri ahilerin kaybetmesi bizlere yakismadi. Ahiler hiç kaybetmedi. Birinci isimiz ahilerin ayaga kalkmasidir. Çalisacaklarsa buyursunlar. Sehirlere zerre kadar faydalari yok. Bu sehrin de kaybedecek 5 yili yoktur" dedi.

Kirsehir’in kaybedecek zamaninin olmadigini aktaran Sen, 14 Mayis seçimlerinde yasadigi olayi anlattigi açiklamasinda, "14 Mayis aksami Cumhurbaskaninin yaninda durduk ve Cumhurbaskaninin seçimler umurunda degildi. Çünkü kadere inanmisti bizler kendi kendimizi yerken" dedi.

14 Mayis seçimlerinde 2. tur için hesaplamalar yaptiklarini anlatan Sen, "Biz kendimizi yesek de Cumhurbaskanimiz kadere iman etmisti. Gece yarisi bizleri topladi ve ertesi günkü MYK toplantisinda gündemin 2024 yili yerel seçimler oldugunu anlatti" ifadelerini kullandi.

Il Baskani istedi Genel Baskan Yardimcisi saz çaldi

Esnaf gezilerinde saz yapim atölyelerini ziyaret eden Sen, AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal’in istedigi parçalari çaldi. Sen, merhum bozlak ustasi Neset Ertas’in memleketinde en büyük edebinde susmak oldugunu aktardi.
Kaynak: İHA