AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Sen, Kirsehir'de Partililerle Bulustu
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Sen, Kirsehir’de bu yil 36.’si kutlanan Ahilik Haftasi etkinliklerine katildi, partililerle bir araya geldi.

Kirsehir’in kaybedecek zamaninin olmadigini aktaran Sen, 14 Mayis seçimlerinde yasadigi olayi anlattigi açiklamasinda, "14 Mayis aksami Cumhurbaskaninin yaninda durduk ve Cumhurbaskaninin seçimler umurunda degildi. Çünkü kadere inanmisti bizler kendi kendimizi yerken" dedi.
14 Mayis seçimlerinde 2. tur için hesaplamalar yaptiklarini anlatan Sen, "Biz kendimizi yesek de Cumhurbaskanimiz kadere iman etmisti. Gece yarisi bizleri topladi ve ertesi günkü MYK toplantisinda gündemin 2024 yili yerel seçimler oldugunu anlatti" ifadelerini kullandi.
Il Baskani istedi Genel Baskan Yardimcisi saz çaldi
Esnaf gezilerinde saz yapim atölyelerini ziyaret eden Sen, AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal’in istedigi parçalari çaldi. Sen, merhum bozlak ustasi Neset Ertas’in memleketinde en büyük edebinde susmak oldugunu aktardi.
Kaynak: İHA
Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.