Parkta Bulustugu Eski Esini Tabancayla Öldürdü

Izmir’in Konak ilçesinde bir kadin, parkta karsilastigi eski kocasi tarafindan tabancayla vurularak agir yaralandi. Kadin, kaldirildigi hastanede hayatini kaybederken olayin ardindan kaçan süpheliyi yakalamak için çalisma baslatildi.

Parkta Bulustugu Eski Esini Tabancayla Öldürdü
Olay, saat 16.00 siralarinda ilçeye bagli Selçuk Mahallesi’nde bulunan Cici Park içerisindeki Konak Ilçe Saglik Müdürlügü önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kadin arkadasiyla gezmek için parka giden Ezgi Gülizar (35), burada eski esi E.S. ile karsilasti. Ikili arasinda çikan tartisma büyüyünce E.S., eski esi Ezgi Gülizar’a tabancayla 6 el ates açti. Vücuduna isabet eden mermiler sonucu agir yaralanan kadin, kanlar içerisinde yere yigilirken, E.S. olay yerinden kaçarak uzaklasti. Olayi görenlerin ihbari üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede agir yaralandigi belirlenen Ezgi Gülizar, ambulansla Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Talihsiz kadin burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Gülizar’in cansiz bedeni, yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Olay Yeri Inceleme Sube Müdürlügü ekipleri, cinayetin islendigi yerde incelemede bulunurken, Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri olayin ardindan kaçan cinayet süphelisi E.S.’yi yakalamak için çalisma baslatti.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA