Mansur Yavas IYI Parti'nin 81 Ilde Aday Çikarmasi Hakkinda Konustu

Ankara Büyüksehir Belediye (ABB) Baskani Mansur Yavas, IYI Parti’nin Genel Idare Kurulu’nda alinan 81 ilde aday çikarma kararina iliskin, “Ankara’daki 4 milyon 200 bin seçmenin oyuna parti ve bölge ayirt etmeksizin talibim” dedi.

Mansur Yavas IYI Parti'nin 81 Ilde Aday Çikarmasi Hakkinda Konustu
ABB Baskani Mansur Yavas’a, gazetecilerle bir araya geldigi kahvalti programinda, "IYI Parti’nin Genel Idare Kurulu’nda alinan 81 ilde aday çikarma karari hakkinda ne düsünüyorsunuz" sorusu yöneltildi. Yavas, yaptigi hizmetlerle konusulmak istedigini belirterek, “Ankara’da su an 4 milyon 200 bin seçmen var. Ne kadari oy kullanir bilmiyorum ama ben hepsinin oyuna talibim. Parti ve bölge ayirt etmeksizin. Bizim her zaman söylemimiz su olmustur. Seçildikten sonra herkese esit bir sekilde kimseyi ayirmadan hizmet edeceksiniz. Bu sekilde de bes yila yakindir hizmet ettigimizi düsünüyoruz” dedi.

2019 yilinda seçimlere vaatlerde bulunarak girdiklerini kaydeden Yavas, 31 Mart 2024 tarihinde yapilmasi beklenen yerel seçimlere icraatlarini anlatarak gireceklerine dikkat çekerek, “Belediyecilige farkli bir bakis getirdigimizi düsünüyoruz. Ankara halkinin önüne çikip yaptigimiz hizmetleri begeniyorsaniz eger bize oy verin diyeceksiniz. Bunu da yaparken su seçmen bu seçmen diye ayirmadan 4 milyon 200 bin seçmene hizmet ettiysek simdi de hepsinden oy istiyoruz” degerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: İHA