ISKUR'un 'Yol Arkadasim' Tiri Mardin'de

Türkiye Is Kurumu (ISKUR) Genel Müdürlügü ile Avrupa Birliginin (AB) ortak finansmaniyla, Ne Istihdamda Ne Egitimde Olan Gençlere (NEET) yönelik hayata geçirilen ’ISKUR Yol Arkadasim’ kampanya tiri, ulasilmasi zor gençlerin istihdama kazandirilmasi amaciyla Ankara’dan yola çikarak Mardin’e ulasti.

ISKUR'un 'Yol Arkadasim' Tiri Mardin'de
Türkiye Is Kurumu Genel Müdürlügü ile Avrupa Birligi Katilim Öncesi Mali Yardim Araci (IPA II) çerçevesinde, yürütülen NEET Için Isgücü Piyasasi Destek Programi (NEET PRO) Teknik Destek Projesi görünürlük faaliyetleri çerçevesinde, ISKUR hizmetlerine iliskin farkindaligin artirilmasi ve 15-29 yas arasi NEET’lerin kurumun hizmetleri hakkinda bilgilendirilerek kayitlarinin yapilmasi amaciyla Ankara’dan yola çikan tanitim araci, Mardin’e ulasti.

Gençlerin istihdam edilmesini saglayacak ’ISKUR Yol Arkadasim’ adli iletisim kampanyasi starti Artuklu ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi ve Sehitler Parki’nda verildi.

Mardin’deki kampanya çalismasinin 2 gün sürecegi belirtildi.

14 Eylül ile 15 Eylül 2023 tarihleri arasinda Mardin’de gerçeklesecek çalismalarin ardindan tir, sirasiyla Van, Erzurum, Rize, Samsun, Sivas, Adiyaman, Gaziantep, İçel, Konya, Eskisehir, Afyonkarahisar, Manisa, Bursa ve Edirne illerini ziyaret edecek.
Kaynak: İHA