Fethiye Saklikent Milli Parki'nda Korku Dolu Anlar

Mugla’nin Fethiye ilçesinde yer alan dünyaca ünlü Saklikent Milli Parki’na dagdan düsen kaya parçalari korku dolu anlar yasanmasina neden oldu. Yaralanan 5 turist ambulanslarla hastaneye kaldirildi.

Fethiye Saklikent Milli Parki'nda Korku Dolu Anlar
Olay, öglen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yerli ve yabanci turistler dünyaca ünlü Saklikent Kanyonu’nu gezdikleri sirada dag yamacindan üzerlerine kaya parçalari düstü. Bu sirada olayi görenlerin diger turistleri uyarmasi ile pek çok kisi hemen siper alarak korunurken, bazi kisilerin ayaklarina yukaridan düsen taslarin isabet ettigi ögrenildi. Olayda yaralanan 5 turist hastaneye kaldirildi.

Bir görgü sahidi, ciddi bir tehlike atlattiklarini ve olayda can kaybi yasanmamasinin büyük bir teselli oldugunu belirterek, "Insanlar kanyon içerisinde selaleye dogru ilerlerken birden yukaridan kaya parçalari düsmeye basladi.

Benim gördügüm kadariyla biri kadin, biri çocuk, 3 de yetiskin erkek turist yaralandi. Yaralilara kisa sürede bölgeye gelen 112 ambulanslari müdahale etti. Büyük bir kaza atlatildi. Durumu agir olan kimse yok" diyerek yasadiklari korku dolu anlari anlatti.
Kaynak: İHA