Ilçe Milli Egitim Müdürleri Kurulu Toplantisi Gerçeklestirildi

Erzincan Il Milli Egitim Müdürü Haci Ömer Kartal baskanliginda Ilçe Milli Egitim Müdürleri Kurulu toplantisi gerçeklestirildi.

Ilçe Milli Egitim Müdürleri Kurulu Toplantisi Gerçeklestirildi
2023/2024 Egitim Ögretim Yili Ilçe Milli Egitim Müdürleri toplantisi Il Milli Egitim Müdürü Kartal baskanliginda, ilçe milli egitim müdürlerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Toplanti, Il Milli Egitim Müdürü Haci Ömer Kartal’in toplantinin hayirli olmasi temennisinde bulunmasi ve ilçe millî egitim müdürleri ile tanismasi ile basladi.

Milli Egitim Bakanligi’nin 21.08.2023 tarihli ve 81785959 sayili "2023-2024 Egitim Ögretim Yilina Iliskin Is ve Islemler" konulu Genelgesinden bahsedilen toplantinin devaminda ise Müdür Kartal tarafindan ilçe milli egitim müdürlerine; 2023 yilinda yeni yayimlanan DYK yönergesi ve e-kilavuzunun görüsülmesi, tüm kademelerde haftalik ders çizelgeleri ve seçmeli ders seçimi hakkinda bilgi verilmesi, akademik basarinin arttirilmasina yönelik yapilacak çalismalar, okul ve kurumlarimizca yürütülen egitim-ögretim faaliyetleri, bilimsel, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle, özel egitim faaliyetleri, tasimali egitim is ve islemleri, is sagligi ve güvenligi ile okullarda güvenli ortamin olusturulmasi konulari basta olmak üzere egitim ögretime dair birçok konuda paylasimlar yapilarak önemli hatirlatmalarda bulunuldu.

Müdür Haci Ömer Kartal toplantinin son bölümünde, ilçelerdeki ihtiyaç, eksiklik ve sorunlarla çözüm önerilerine iliskin ilçe müdürlerimizle görüs alisverisinde bulundu. Yeni egitim ögretim yilina en iyi sekilde baslamak ve sunulan egitim ögretimin kalitesini daha da yükseltmek için, ilçe müdürleri, tüm yönetici ve ögretmenlerle birlikte ekip ruhu içerisinde hareket ederek, ilçe ve okul basarisini daha yukarilara çikaracaklarina olan inancini belirtti.

Kaynak: İHA