Büyüksehir'den Ticari Araçlar Için Online Basvuru Sistemi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, kentte çalisan 6 bin 567 adet ticari araç için yillik 24 bin 246 adet belge düzenledigi, ticari araç sahipleri için büyük kolaylik saglayacak ‘Servis Araçlari / Ticari Taksi ve Personel Izin Islemleri Basvuru Sistemi’ni online olarak hizmete sundu.

Büyüksehir'den Ticari Araçlar Için Online Basvuru Sistemi
Ülkenin her alaninda teknolojik gelismeleri yakindan takip eden ve hizmetleri vatandaslara daha hizli ve erisilebilir bir sekilde sunabilmek için çaba sarf eden Büyüksehir Belediyesi, ‘Servis Araçlari / Ticari Taksi ve Personel Izin Islemleri Basvuru Sistemi’ni online olarak hayata geçirdi.

Ulasim Planlama ve Rayli Sistem Daire Baskanligi’na bagli Toplu Tasima Sube Müdürlügü’nce kentte çalisan servis araçlari, ticari taksiler ile bu araçlarda çalisan personele yillik çalisma belgesi, ticari araç alim satim, araç degisikligi ve plaka çekme islemleri için tahsis belgeleri veriliyor. Büyüksehir’in yeni uygulamasi ile isletmeciler, idareye gelmeden araçlari ve personeli ile ilgili, ister cep telefonundan ister bilgisayarindan, istedikleri yerden 7/24 saat müracaat edebilecek ve yine idareye gelmeden belgelerini sistemden alabilecekler.

Yeni Online Basvuru Sistemi ile artik vatandaslar için daha etkili, verimli ve kullanici dostu bir hizmet sunulacak.
Kaynak: İHA